ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی ماژول srf05
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
این دو تا برنامه به زبان basic و برای راه اندازی دو ماژول srf05 در مد های 1 و 2.
مد1:
[attachment=6741]
مد2:
[attachment=6740]
اگه سوالی بود در خدمتیم
راستی در مود 2 پین trigger/echo ماژول 1(که یک پین است) به pinc.0 و ماژول 2 به pinc.1 متصل می شود.
و در مود 1 پین echo ماژول 1 به pinc.1 و trigger به pinc.0 متصل می شوند و در ماژول 2 پین echo به pinc.3 و trigger به pinc.2 متصل می شود.
مرسی عزیزم

ولی مسابقات خوارزمی دیگه تموم شده برای همین دیگه 2تا زبون برنامه نویسی رو یاد گرفتم

شابد باورت نشه اگه بگم چقدر دنبال این برنامه بودم و وقت گذاشتم ولی هیچ جا پیداش نکردم من حدود 1ماه کامل

فقط برنامه ها رو مینوشتم و تستش میکردم تا اینکه....
راستش من خودم هم خیلی دونبال برنامه رای التراسونیک گشتم ولی هیچی نبود ، بعد رفتم یه ذره فکر کردم دیدم خیلی راحته و بعد...
گفتم بزارم تا اگه کسی مثل خودم لله اینترنتو میگرده حداقل یه فایل پیدا کنه که بدردش بخوره راستی من خودم دارم ایران اوپن شرکت می کنم.
در چه رشته ای؟
:s
امداد گر نوع a
شاید نوع B شرکت کردیم
منم مین یاب بودم(پیشرفته)
اقای چشمک شما دیتاشیت srf02 رو بزار.
و بعد قابل توجهتون srf02 با i2c است و srf05 فرق داره!!!!!!!!!!!!!!Exclamation
و بعد چرا پ.خ میدی؟؟؟ConfusedConfused
(۱۲-مهر-۱۳۹۰, ۲۱:۳۲:۵۰)NAVID$KASHI نوشته است: [ -> ]اقای چشمک شما دیتاشیت srf02 رو بزار.
و بعد قابل توجهتون srf02 با i2c است و srf05 فرق داره!!!!!!!!!!!!!!Exclamation
و بعد چرا پ.خ میدی؟؟؟ConfusedConfused

سلام.
ببین التراسونیک ها با هردو ارتباط کار میکنه.هم با i2c و هم با سریال.
اکه به پایه Mode چیزی وصل نکنی میشه با ارتباط i2c باهاشون کار کرد اما اگه به پایه Mode زمین رو وصل کنی میره فقط با سریال کار میکنه.
بعدشم به نظر من از srf02 استفاده کنی کاره خیلی اشتباهی کردی فقط از srf08 استفاده کنید.
مگه SRF08 هم میتونه روی حالت سریال کار کنه؟
تو دیتاشیتش ندیدم
سلام خسته نباشيد
اگه ميشه يه كم در مورد دستور هاي Pulseout و Config Single = Scientific , Digits = 1 توضيح بدين و همچنين در مورد سخت افزار سنسور هم توضيح بدين .
صفحه‌ها: 1 2