ايران ويج

نسخه‌ی کامل: امكان auto number كردن يك فيلد در ديتابيس هاي vb6
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام . من دارم با vb 6 يه برنامه ي اداري كه با database ها خيلي كار داره مي نويسم كه توي چند قسمتش مشكل دارم . يكي از اون مشكل ها اينه :
توي برنامه يه تكست باكس گذاشتم كه مربوط به رديف پرونده هاي اداره ميشه يعني ترتيب اضافه شدن پرونده ها. من ميخوام وقتي كسي روي كليد "ذخيره ي اطلاعات" روي فرم كليك مي كنه ، اطلاعات پرونده كه توسط كاربر وارد شدند ثبت بشه (تا اينجا را بلدم)(من از adodc براي ارتباط با database استفاده مي كنم ) ولي مي خواهم بعد از اضافه شدن اطلاعات در ديتابيس در تكست باكسي كه رديف در اون نمايش داده مي شه به صورت auto number رديف پرونده ي قبلي رو بگيره و به اضافه ي يك كنه و عدد حاصل را در تكست باكس رديف نشون بده تا كاربر نتونه به طور دستي رديف پرونده را وارد كنه.(البته خودم خاصيت locked تكست باكس را true كردم).انجام auto number با استفاده از كد نويسي در vb خيلي آسونه ولي من ميخوام خود database در حال ساخته شدن در visual data manager وي بي 6 اين خاصيت رو در فيلد رديف database ايجاد كنه.از آنجا كه ديتابيس هاي visual data manager وي بي 6 خيلي قديميه و اين خاصيت رو نداره.(البته همونطور كه همه ميدونن اكسس 2003 و2007 و2010 و جديد تر اين خاصيت رو در ديتابيسشون دارند).كسي كد sql اين كار رو بلده كه در visual data manager
بنويسم؟ خيلي ممنون.ببخشيد سرتون رو درد اوردم. Laugh
سلام.
تو sql اگه identity یه فلید عددی رو yes کنی خودش اتوماتیک زیاد میشه.
(۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۵۰:۴۲)Payman62 نوشته است: [ -> ]سلام.
تو sql اگه identity یه فلید عددی رو yes کنی خودش اتوماتیک زیاد میشه.

دوست عزيز در visual data manager ويژوال بيسيك 6 اين خاصيت فيلد وجود نداره كه بخوام true كنمش.منظور من از كد sql ، پنجره اي در visual data manager ويژوال بيسيك 6 است كه اسمش sql statement است. نه يه برنامه ي ديگه! Biggrin
(۰۱-مهر-۱۳۹۰, ۲۳:۴۶:۰۴)Hamidreza95 نوشته است: [ -> ]دوست عزيز در visual data manager ويژوال بيسيك 6 اين خاصيت فيلد وجود نداره كه بخوام true كنمش.منظور من از كد sql ، پنجره اي در visual data manager ويژوال بيسيك 6 است كه اسمش sql statement است. نه يه برنامه ي ديگه! Biggrin
سلام

وقتی با ویژوال دیتا منیجر دارین دیتابیس رو میسازین اون فیلد شماره ردیف رو از نوع LONG انتخاب کنین تا گزینه AutoIncrField فعال بشه و با انتخاب اون ،فیلد شماره ردیف خود افزایشی بوجود میاد .