ايران ويج

نسخه‌ی کامل: enc28j60 ethernet board
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
enc28j60 ethernet board

[تصویر:  enc289j602.jpg]
ماژول enc28j60 ethernet با ارتباط spi برای ارتباط با کلیه مدارات و میکرو کنترولها در ولتاژ 3.3 ولت -5 ولت
سرعت : lan 10mb/s
ولتاژ کاری: 3.3v-5v
پروتکال : ethernet to spi
با انتخاب سویچر سطح ولتاژ

برای ورود به لینک اصلی کلیک کنید
من قبلا يك نمونه برادران چيني را خريدم 22 تومن
[تصویر:  -enc28cj60.jpg]

به نظرم اين سيستم شما هم 2تومن ارزونتره ، و هم پايه ها براي استفاده در بردبرد طراحي شده برخلاف اون چينيه كه اين يك امتياز + بيشتر داره :)

روي تعداد بيشتر از 10 عدد چقدر ميدين ؟ گرون حساب نكن خلاصه :)
(۰۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۶:۵۷:۱۵)joker نوشته است: [ -> ]روي تعداد بيشتر از 10 عدد چقدر ميدين ؟ گرون حساب نكن خلاصه :)

دوست عزیز

برد ما دارای رگلاتور مجازا نیز هست و میتونه هم با 3.3 و هم تا تغذیه 12 ولت تحمل کنه با یک دیپ سویچ!!

قیمتشو برات پیام خصوصی میکنم .HappyClapClapRolleyes
حالا که زحمت را کشیدین پیشنهاد میکنم دنبال طرحهای با سرعت 100 و 1000 هم باشید، درسته مشتری کم داره ، ولی به وقتش خوب داره...
البته برای مدارات الکترونیک و این جماعت الکترونیکی این سرعت 10 از صدتا پورت سریال بهتره و شاید به فکر 100 و بالاتر اصلا نیفتن ، ولی برای کارهای جالب ! و جدید! حداقل به 100 نیاز هست... و اگه شما طرحهای خوبی بدین توی بازار مطمئنن اولین و تنها ارائه دهنده در سطح بازار عمومی خواهید بود.
به زودی مدل جدید بورد اترنت با هسته pic که توسط ایران روباتیک طراحی و ساخته شدو رو بهتون معرفی میکنم تا همه بتونن با چند سطر برنامه ساده از سیستم اترنت استفاده کنند.HappyHappyClap