۲۳-مهر-۱۳۹۰, ۱۸:۳۲:۴۶
صفحهها: 1 2
۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۴۸:۳۱
ما که همه چیز رو توضیح دادیم الان دیگه مشکلت چیه؟
اگه می خوای از سخت افزار استفاده کنی برو بازار یکی بخر برنامه هاش و آموزش و .... هم باهاشه
اگه می خوای از نرم افزار استفاده کنید به تعداد موهای سرت سورس و کامپوننت و برنامه و ... مجانی و پولی و کرک شده
تو نت ریخته حتی تو همین فروم هم هست لطفا یه جستجوی مختصری انجام بده، کارت رو شروع کن هرجا مشکل خوردی
بیا بپرس
اگه می خوای از سخت افزار استفاده کنی برو بازار یکی بخر برنامه هاش و آموزش و .... هم باهاشه
اگه می خوای از نرم افزار استفاده کنید به تعداد موهای سرت سورس و کامپوننت و برنامه و ... مجانی و پولی و کرک شده
تو نت ریخته حتی تو همین فروم هم هست لطفا یه جستجوی مختصری انجام بده، کارت رو شروع کن هرجا مشکل خوردی
بیا بپرس
۲۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۴:۵۹:۴۳
(۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۱۹:۵۸:۲۷)rap0661 نوشته است: [ -> ]دوستان کسی میتونه یا بلده که چطوری میشه کاری کرد به برنامه که وقتی کسی زنگ میزنه به تاکسی سرویس شما برنامه شمارش را بیاره بالا البته از قبل خوب باید اسم و شماره را ذحیره کرده باشیم در برنامه و گوشی هم به کامپیوتر وصل شده باشه
1.سعی کن وابسته نباشی به بچه ها خودت ابتکار به خرج بده
2.از کامپونت های تو نت هم نمیخواد استفاده کنی همین MSComm جوابتو میده
من انواع سورس تو این زمینه برات پیوست کردم
این سورس برای کسانی که به فکر نوشتن کالر ایدی هستن.
معمولا این نوع سرویس ها توی برنامه تاکسی سرویس استفاده میشه که شماره تلفن طرف هم ذخیره کرد.
در این چند سورس کد 2 تاش نیاز به کامپونت داره که با یه سرچ کوچلو میتونید بدست بیارید.
بقیه هم به کامپونت پیش فرض ویژوال بیسیک MSComm هست.
یه سری ماژول و کلاس ماژول هم اماده کردم که چیزی کم نمیزاره برای کار کردن با مودم
لینک دانلود :
http://up2.iranblog.com/images/0kk7vzjgimic4wryfgpf.rar
پسوورد:
کد:
www.parsicoders.com
صفحهها: 1 2