سلام من می خوام یک موتور پله ای رو با استفاده از gui متلب کنترل کنم .اما مشکل اینه که موتور با اولین رشته ارسالی از متلب می چرخه اما اگر برای بار دوم روی دکمه ارسال کلیک کنم دیگه موتور کار نمیکنه یعنی باید پنجره اجرا بسته بشه و فایل دوباره اجرا بشه تا موتور با مقدار جدید بچرخه.من نمیدونم کجا و چطوری توی حلقه بگدارمش کسی می تونه کمک کنه؟ این کدی هست که برای دکمه ارسال نوشتم .
spee=get(handles.s1,'String');
stardeg=get(handles.sd1,'String');
stopdeg=get(handles.sd2,'String');
rotd=get(handles.rd,'Value');
y4=num2str(rotd);
s=strcat('$',spee,',',stardeg,',',stopdeg,',',y4,'#')
fopen(m);
fprintf(m,'%s',s);
fclose(m);
(۰۶-مهر-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲:۰۴)leila.66 نوشته است: [ -> ]سلام من می خوام یک موتور پله ای رو با استفاده از gui متلب کنترل کنم .اما مشکل اینه که موتور با اولین رشته ارسالی از متلب می چرخه اما اگر برای بار دوم روی دکمه ارسال کلیک کنم دیگه موتور کار نمیکنه یعنی باید پنجره اجرا بسته بشه و فایل دوباره اجرا بشه تا موتور با مقدار جدید بچرخه.من نمیدونم کجا و چطوری توی حلقه بگدارمش کسی می تونه کمک کنه؟ این کدی هست که برای دکمه ارسال نوشتم .
spee=get(handles.s1,'String');
stardeg=get(handles.sd1,'String');
stopdeg=get(handles.sd2,'String');
rotd=get(handles.rd,'Value');
y4=num2str(rotd);
s=strcat('$',spee,',',stardeg,',',stopdeg,',',y4,'#')
fopen(m);
fprintf(m,'%s',s);
fclose(m);
من می خواستم مشکل با نبستن پورت در دکمه ارسال و بجاش بستن پورت در یک دکمه دیگه حل کنم که اینجوری کلا خطا مده که پورت فعال نیست....
نقل قول: سلام من می خوام یک موتور پله ای رو با استفاده از gui متلب کنترل کنم
شما این وسط یه چیزی رو داری جا می ندازی یه برد دیگه این وسط باید باشه که فرمان رو از PC بگیره و به موتور بده
اول باید بگی اون چیه تا بعد بشه مشکل رو بررسی کرد
سلام ممنون از جواب.
رشته باید از طریق پورت سریال ارسال بشه .این رشته شامل سرعت و زاویه شروع و پایان و جهت هست که از editbox گرفته میشه.اما همونطور که گفتمدر زما اجرا اولین بار که دکمه ارسال زده می شه موتور با اون حرکت می کنه ولی اگر همون مقادیر یا مقادیر جدید وارد بشن دیگه کار نمی کنه .اما رشته ساخته میشه و در کامند ویندو نمایش داده میشه....
الان متوجه شدم که بعد از اینکه پاور مدار قطع و وصل میشه رشته های بعدی هم موتور رو به حرکت در میاره .این طبیعی هست؟