ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مبدل 220 ولت به 110 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یاشاسین

من یه آداپتور 5 ولت 4 آمپری دارم که برق ورودیش رو نوشته :

90 الی 132 ولت 60 هرتز

حالا می خوام که برق 220 ولت رو تبدیل کنم به حدود 110 ولت و بدمش به این آداپتور!!

یه سری آداپتورهای مبدلی توی بازار وجود داره ...

حالا به نظرتون من از ترانس استفاده کنم یا از مدار دیمر هم می تونم استفاده کنم؟؟

در ضمن این که 60 هرتز نوشته به نظرتون اگه با 50 هرتز کار کنه مشکلی براش پیش نمیاد؟؟

این یه مدار دیمری هستش که از یکی از سایتها پیداش کردم , به نظرتون به درد کار من می خوره؟؟

[attachment=6754]

همچین مداری برای کار من سراغ دارین؟؟

----------------------------------------------------------
مصمم به نیکبختی باش , نیکبخت می شوی (لینکلن)
چون آداپتورت 4-5 آمپر جریان میده پس جریان زیادی هم میکشه فکر میکنم به صرفه تر و خیلی ساده تر این باشه که از ترانس های 220-110 استفاده کنید.
رسول جان سلام
روي يك سري از كولرها ديمر قرار داره كه حدود 2 - 3 هزار تومن قيمت داره ولي رنج ولتاژشو نميدونم تا فردا صبح محدوده ولتاژشو اندازه مي گيرم و بهت مي گم
توان خروجيشون هم خيلي بيشتر از توان آداپتورت هست

پاينده باشي
رسول جان
با عرض پوزش متوجه شدم كه اين ديمر بر اساس باري كه بر روي آن قرار مي گيره ولتاژش تغيير ميكنه ، بنابراين يه رنج ثابت نداره كه بشه اينجا بيان كنم
سلام.

با عرض معذرت خدمت دوستان ، ببخشيد كه اين سؤال رو مي پرسم ...
اين ديمر چي هست ؟ تاحالا نه ديدم و نه شنيدم !! ( البته الان شنيدم !! )
مرسي.
موفق باشيد.
يا علي.
سلام
من الكترونيكم خوب نيست ولي طبق مداري كه آقا رسول گذاشته و نگاهي كه به مدار اين ديمر انداخته بودم شباهتهايي را ديدم
اين ديمر براي تغيير سرعت كولرهاي آبي روميزي استفاده ميشه خودم تو خونه براي تنظيم نور لامپهاي رشته اي هم استفاده مي كنم
الآن قيمتش 1700 تومن هست
مرسي رضا جان ...
مدارش چي هست ؟ تو عكس ها مشخص نيست ...
مدارش تيريستوريه ؟ فقط براي AC كاربرد داره ديگه ؟

مرسي ...
يا علي.
یاشاسین

ضمن تشکر از دوستان ...

(۱۰-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۳۷:۲۸)sharin نوشته است: [ -> ]مدارش چي هست ؟ تو عكس ها مشخص نيست ...
مدارش تيريستوريه ؟ فقط براي AC كاربرد داره ديگه ؟

دیمر در حقیقت مداریه که ولتاژ رو بسته به نیاز ما کم و زیاد می کنه ...

علاوه بر AC دیمر DC هم وجود داره Wink

دیمر DC میتونه خیلی ساده باشه و از مقاومت و پتانسیومتر و ... تشکیل میشه

اما دیمر AC قطعاتی از جمله ترایاک و دیاک هم داره Whistle

این مدار یه دیمر AC هستش که برای بارهای کم وات میتونه مناسب باشه (از جمله لامپ رشته ای و دریل برقی و ...):

[attachment=6758]

توضیحات اضافی در مورد این مدار از آقای لاچینی:

در این مدار با تغییر مقاومت ثابت زمانی شارژ و دشارژ خازن تغییر می‌کند، که باعث تغییر زاویه آتش در ترایاک و در نتیجه تغییر مقدار ولتاژ موثر دو سر بار می‌شود. دقت کنید به دلیل استفاده از دیاک در این مدار کمترین ولتاژ ورودی به ولتاژ تحریک دیاک وابسته است. یعنی در حدود 35 ولت.

بدلیل روشن و خاموش شدن مداوم ترایاک در این مدار، نویز تولید می‌گردد که من توصیه میکنم یک خازن سرامیکی 4.7 میکروفاراد 400 ولتی به صورت موازی با پریز قرار دهید.

مطالب اضافی در مورد این مدار

البته این مدار دیمر آقای لاچینی رو قبلا ساخته بودم و وقتی ولتاژشو اندازه گرفتم دیدم به کار من نمیاد ...

کمترین ولتاژش حدود 196 ولت می شد که من 110 نیاز دارم و نشد !!!

----------------------------------------------------------------------------------
آنکه از داشتن دشمن می ترسد , هرگز دوست واقعی نخواهد داشت (هزلت)
دیمر به درد نمی خوره ها
برای تبدیل ترانسی هم دومدل ترانس هست ایزوله و اتوترانس
برای چه کاری می خوای؟
(۱۱-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۵۰:۰۸)ha_60 نوشته است: [ -> ]دیمر به درد نمی خوره ها
برای تبدیل ترانسی هم دومدل ترانس هست ایزوله و اتوترانس
برای چه کاری می خوای؟

حالا کارم زیاد هم بزرگ نیست , ترانس ایزوله فکر کنم وزن و هزینش زیاد باشه (در ضمن گیر آوردنش هم سخته)!!

اما اتوترانس میتونه گزینه خوبی باشه

برای یه آداپتور 5 ولت 4 آمپری می خوام ...

خود آداپتور ولتاژ 90 الی 132 ولت نیاز داره و باید این ولتاژ رو از برق 220 ولت یه جوری تامین کنم!!

مبدل سوئیچینگ هم میشه برای اینکار استفاده کرد؟؟

----------------------------------------------------
آدم عجول , دشمن خویش است (مثل ایتالیایی)