باسلام خدمت مهندسین گرامی
من میخواستم تابلو روان را طوری یاد بگیرم که بتونم بصورت انبوه تولید کنم
البته میخواستم تابلویی که میسازم مثل نمونه هایی که در بازار هست بصورت بلوکی ( ماژول ) باشه که بتونم اونا را با کابل به هم وصل کنم
اندازه تابلو هم برام فرقی نداره کوچیکترین اندازه تا بزرگترین اندازه
از دوستان میخواستم منو در از زمینه راهنمایی کنن
شما اول یه کوجیکش رو بساز بعد ببین برای بزرگ کردنش به چه مشکلاتی بر می خوری اون موقع می تونی بیای بپرسی
برای تولید انبوه کار راحتی نیست البته شدنی هست
یه نرم افزار می خوای که کاربر بتونه خودش محتوی رو عوض کنه
شاید یه پروسسور نیاز داشته باشی که سرعت بهتری داشته باشه تا بتونی پیکسل های بیشتر با رنگ های بیشتر داشته باشی
من الان دارم تابلو رولن را به تقریباً به همون شکلی گفتم کار میکنم اما فرقش اینه که بلوکهایی که ساختم رو قبل از قاب کردن تابلو به هم وصل میکنم یعنی یه بلوک 16*16 با یه بلوک16*16 سری میشه تا هشت تا نهایت 8 تا بلوک دیگه
سوال من این بود که میخوام بلوک ها هر کدوم برای خودشون یه تابلوی مجزا باشن که من اونا رو از طریق کابل رابط بهم وصل کنم مثل ( تابلو های وارداتی که از چین میارن) .
به نظر من این کاری که می خوای بکنی منطقی تر هم هست
برای این کار هر کدوم از بلوک ها باید برای خودشون میکرو داشته باشن و برای ارتباط هم با یکدیگه باید یه پروتکل با سرعت خوب داشته باشی که صنعتی هم باشه
اگه یدونه از چینی ها رو بتونی یه عکس ازش بگیری بهتر می تونم راهنمایی کنم
به نظر شما اگه یه بلوک و یه برد از نمونه های چینی بخرم و از روی اونا کپی کنم میتونم موفق بشم یا نه ؟
دوست داشتم روش کارم ایرانی باشه اما وقتی نمیتونم مجبورم
نیاز نیست کپی کنی
می تونی ایده بگیری
ارسال اطلاعات رو اگه به خوای همیشه داشته باشی سرعت بالایی می خواد معمولا چینی ها ایده های جالبی دارن
درسته با همین بلوکهایی هم که دارم کار میکنم میشه همون کارو کرد
سلام خدمت دوستان در موردساخت تابلو روان میتونم کمکتون کنم البته نرم افزارو با بقیه امکاناتش رو میفروشم اگر کسی دوست داشت بیشتر بدونه با من تماس بگیره 09194991853
سلام دوست عزیز
اگه میخوای نحوه عملکرد رو یاد بگیری که هیچ در غیر این صورت بهتره بری دنبال این بلوک های چینی هم ارزانتره هم به صرفه و از همه مهمتر سریعتر میشه جمش کرد. تو ایران حتی شرکت های بزرگی مثله تتا و 1 ... هم همین کارو میکنن یعنی وارد میکنن که به تور مثال تتا از ژاپن وارد میکنه
من خودم چند سال پیش همین کارو شروع کردم ( منظورم ساخت تابلو هست ) در ابعاد بزرگ 5*1 متر 2*0.8 متر وکوچیکتر . بدلیل اینکه یه شرکت .... تابلو های چینی وارداتی از تهران ارد شهرمون کرد . کار ما هم بی فایده شد چون نه از نظر قیمتی نمیشه با اونا رقابت کرد هم نرم افزاری
در رابطه با یادگیری و آموزش هم که نظر دوستان صحیحه از کارای کوچیک شروع کن .
اگر دست به آچار باشی باید یک کاری کنی همه چیز رو خودت تولید کنی تا از سود کار بتونی استفاده کنی. مثلا PCB رو خودت تولید کنی. یک CNC برای این کار بسازی. که خود این CNC کلی ارزش داره. خوب سودی هم داره حتی الان که تو بازار پر از نمونه های چینی و ایرانی و ... اما به شرطی این سود پایدار که نوآوری داشته باشی، هر روز ...
من تاحالا خودم تابلو روان رو نساختم، اما برنامش رو واسه یک نفر نوشتم اون ساخته (16*128) و (8*320)
راستش از برنامه های لاچینی کمک گرفتم ولی خیلی اذیت شدم
حالا خودم قصد دارم که تابلو بسازم و بفروشم
به نظر شما اصلا این کار ارزشش رو داره ؟
نظرتون در مورد نرم افزار های آماده واسه این کار چیه ؟ (خودم بسازم به صرفه تره یا از اونا استفاده کنم ؟)
راستش من پردازش تصویر بلد نیستم و نمیدونم چجوری فایل های swf رو به کد هگز تبدیل کنم ، واسه همون برنامه هام فقط توانیایی حرکت به چپ و راست رو دارن و به جذابی این کارایی که میزنن نیست
خیلی هم دوست دارم ساختن رنگی رو یاد بگیرم ، و تلوزیون درست کنم ولی یکی از دوستان بهم گفت اصلا این کار نمی صرفه
به نظر شما هم نمی صرفه ؟ اصلا این تلوزیون های رنگی رو با چی می سازن با 3 تا ای ای دی یا یه ال ای دی رنگی ؟