ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست آنپکر برای Thinstall
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
زجر آور تر از این صحنه وجود نداره... :(

[تصویر:  kc9ff6bx4zzs4bztmch.jpg]

فایل ها جلوی چشم ادم باشند و نشه بیرونشون کشید. این کاسپر چه متدی استفاده میکنه که به این راحتی میتونه package contents روبخونه؟
با سلام
یه باگ کوچیک توی ابزارم پیدا کردم
برطرف میکنم و دوباره آپلود میکنم
یا علی
با سلام
اينم نسخه فيكس شده اين ابزار
فقط يه نكته ،‌kamal24 عزيز اين فايل Book.exe شما هم با Thinstall محافظت شده ؟
يا علي
اگر واقعا به برنامه احتیاج داری بنده برنامتو دانلود می کنم تا فردا برات پیام خصوصی می کنم.
sh4dovv جان ممنونم ابزار جدید بدون مشکل کار میکنه من فایلهای pdf رو از book.exe استخراج کردم خیلی ممنون داداش
kamal24 پیام خصوصیت رو چک کن.
استاد شادو ممنون از اینکه زحمت کشیدین مجدادا... در ویندوز seven که همونطوری بود و در ویندوز xp که فایل رو انتخاب کردم یک لحظه یک صفحه اومد که list files و پایینش extract files داشت ولی مثل این کامپیوتر های ویروسی که task manager شون یکهو میاد و میپره، پرید!!!

wantedvan من اون فایل هارو بعنوان تست مدنظر گرفته بودم و نیازی بهشون ندارم.

yuhoo شما ویندوز xp سرویس پک دو استفاده میکنید؟؟ چون برای من سه هستش... شاید مشکل از همون باشه...

من یک نرمافزار دیگه پیدا کردم ولی اینهم کار نمیکنه برای شما میزارم ببینید چیزی از این سر در میارید...

[attachment=6796]استاد شادو ممنون از اینکه زحمت کشیدین مجدادا... در ویندوز seven که همونطوری بود و در ویندوز xp که فایل رو انتخاب کردم یک لحظه یک صفحه اومد که list files و پایینش extract files داشت ولی مثل این کامپیوتر های ویروسی که task manager شون یکهو میاد و میپره، پرید!!!

wantedvan من اون فایل هارو بعنوان تست مدنظر گرفته بودم و نیازی بهشون ندارم.

yuhoo شما ویندوز xp سرویس پک دو استفاده میکنید؟؟ چون برای من سه هستش... شاید مشکل از همون باشه...

من یک نرمافزار دیگه پیدا کردم ولی اینهم کار نمیکنه برای شما میزارم ببینید چیزی از این سر در میارید...

ویندوز من sp3 هست برای منم برنامه میپرید بیرون بعد از چند بار بسته نشد
برنامه ای که گزاشتی پسورد میخواد
پسورد لطفا
پسورد فایل: www.ramin-ome.com
صفحه‌ها: 1 2 3