ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت بانک SQL Server
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام و خسته نباشین ،Smile

ببخشید اگر مطلب تکراریه چون قسمت سرچ انجمن کار نمیکرد گذاشتم .

من همه آموزش های اینترنت رو گشتم همه اونها کد های مورد استفاده رو گفته بودن ولی هیچ کدوم نحوه ساخت این بانک ها رو نگفته بود ؟! من حدود یک ماه است که اومدم تو برنامه نویسی و میخواستم یک پایگاه داده در اینترنت بنویسم که برنامه هایی که توسط افراد استفاده میشن به این بانک دسترسی داشته باشن و بتونن از اطلاعات درون بانک استفاده کنند دو تا سوال دارم :

1) چجوری خود بانک SQL Server رو بسازم ( Microsoft SQL Server 2008 رو هم دارم ) که شامل یک ستون عکس و یک سطون متن باشه ؟

2) قراره که در جدول اول که توسط دیتا گاید ویوو نمایش داده میشه که شامل عکس و متن هست کاربر روی هر کدوم از شرکت ها (همون فیلد ها) که کلیک کرد بره به جدول بعدی و محصولات اون شرکت رو ببینه .
خوب من برای انکار برای هر شرکت باید یک جدول بسازم ؟ و این جداول باید آپدیت بشن این رو چیگار کنم ؟ چجوری جدول ها رو به هم لینک کنم ؟(حالا این باشه بعدا فعلا سوال یک )

ممنون از لطفتونHeartHeart
سلام.
دوست عزیز شما اگه آموزش های موجود رو مطالعه کرده بودید 100% ساخت دیتابیس رو هم یاد گرفته بودید.

شما اول برو یه کتاب sql یا pdf هایی که در این زمینه در اینترنت هستند رو بگیر و مطالعه کن. بعد میبینی که خیلی مشکلاتت حل میشه.

یه pdf پیوست کردم بگیر مطالعه کن.

ساخت دیتابیس به راحتی با 1 رایت کلیک و ساخت تیبل هم به همین صورت انجام میشه.
کد ساختشون همه به این صورته:
کد:
CREATE DATABASE
CREATE TABLE

البته در ادامه دستورات باید سایر تنظیمات رو هم وارد کنید.
پیمان!!!
من این همه نشستم یه آموزش نوشتم، خب آدرس اونو می دادی:
http://www.iranled.com/forum/thread-9766.html
سلام.
ببخشید ندیده بودم.