ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال درباره نوشتن برنامه AVR
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر دوستان عزيز...
من به تازگي به الکترونيک علاقمند شدم و دارم يه مدار ساعت با atmega32 و ds1307 مي بندم ولي به سه تا مشکل برخوردم :
1- توي پروتئوس، ساعت هر يک دقيقه 30 ثانيه نسبت به ساعت کامپيوتر عقب مي مونه. اول که برنامه avr کم بود ، حدود 15 ثانيه عقب مي موند. ولي وقتي برنامه بلندتر شد زمان هم طولاني تر شد.(اشکال از برنامه avr يا نرم افزار پروتئوس؟؟؟)
2- روي lcd زمان و تاريخ ، به طور لحظه اي صفر ميشه و برميگرده ؟؟؟
3- موقع set کردن زمان و تاريخ ، بعداز تنظيم مقدار دلخواه ، وقتي که ميرم پارامتر بعدي رو تنظيم کنم يه عدد ديگه نمايش داده ميشه ولي وقتي از set خارج ميشم مقدار پارامتر ها درست نمايش داده مي شه ؟؟؟
ممنون ميشم اگر کمکم کنيد.
فايل و سورس:
این که خیلی خطا داره
اگه تازه کارید بهتر نیست یه ساعت با خود میکرو مگا32 با کریستال32.768khZ بسازید

درضمن سرعت کریستال برای این کار1000000 خیلی کمه و بهتره که از کریستال خارجی با فرکانس 8000000 یا 12000000 استفاده کنید.
دوست عزیز ممنون از جوابتون
منظور من از این مدار خاموش و روشن کردن اون بدون ریست شدن زمانه که از ds1307 استفاده کردم.
ممنون میشم ایرادات رو بهم بگید یا اگر چنین ساعتی رو با تمام این پارامترها (روز و ساعت و تاریخ رو داشته باشه ) کسی قبلا انجام داده راهنماییم کنید.
خوب میتونید برای میکرو کنترول برنامه ای طراحی کنید که هم با باطری کار کنه هم با برق

یعنی وقتی برق قطع میشه نمایشگر و همه وسیله هارو خاموش کنه اما میکرو هنوز داره کار میکنه:d
ممکنه بیشتر توضیح بدید...
توی دیتاشیت چیزی از اتصال به باطری ندیدم ؟؟؟
اولا پروتئوس رو بنداز اونور برای اینکه ممکنه این مشکلی که می گی مال خود پروتئوس باشه و شما سر کار باشی
دوما می تونی برق میکرو رو از باتری بگیری که اگه برق رفت چیزی بهم نریزه که اگه اشتباه نکنم خود ds1307 داره بنابراین نیاز نیست Biggrin
سلام
دوست عزيز من يه پروژه آكواريوم ديجيتال رو ساختم كه ميتونه آبو تو زمان خاص تصفيه و يا عوض كنه وقتي هم كه نور كمه يه چراغو روشن كنه و تو يه زمان خاص پمپ هوا رو روشن و خاموش كنه . ساعت و روز و ماه وسال و تمام تنظيمات ديگه رو تو EEPROM ذخيره كردم و بدون هيچ مشكلي نزديك به يك ماه بدون ريست كردن داره كار ميكنه . وقتي هم كه دستي ريست ميشه بدون بدون هيچ خطايي تنظيمات قبلي رو نگه ميداره .

از راهنماییتون متشکرم...
مدار رو میسازم انشاا... که جواب بده و دیگه مزاحمتون نشم.
سلام دوستان..چطور میشه فایل C که برای Atmage8 نوشتیم رو به Hex تبدیل کنیم ؟
(۳۱-تير-۱۳۹۳, ۰۰:۳۴:۳۹)havaniruz نوشته است: [ -> ]سلام دوستان..چطور میشه فایل C که برای Atmage8 نوشتیم رو به Hex تبدیل کنیم ؟
باید از کامپایلر استفاده کنید
نرم افزار AtmelStudio رو دانلود کنید و برنامه خودتون رو بهش بدید تا کامپایل کنه