ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوه فهمیدن الگوریتم تولید کد و ساختن کیجن فعال سازی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.

با سلام من از دوستان جدید شما هستم که امروز به این انجمن اضافه شدم و دوس دارم از تجارب اساتید استفاده کنم
من یه برنامه رو تا 90 درصد پیش بردم اما بلد نیستم کیجن درست کنم و کرکش کنم من برنامه رو با ریفلکتور باز کردم و قسمت ریجسترش رو پیدا کردم برنامه سریال هارد(یک درایو c) رو میگره و یه عدد 9 رقمی تولید میکنه بعد کد فعال سازی میخواد
اینم تابعی که کد قسمت فعال سازی رو میده ؟؟؟بقیعشو شما کمک کنید چون ادامشو بلد نیستم مرسی برنامه دات نت و به زبان c# میباشد
[public object Register_Program()
{
long num2;
string[] strArray = new string[3];
string[] strArray2 = new string[3];
string[] strArray3 = new string[3];
bool flag = false;
string str8 = Conversions.ToString(this.Get_Serial_Hard_Disk());
this.MaskedTextBox1.Text = str8;
string str6 = Strings.Left(this.MaskedTextBox1.Text, 10);
string expression = Strings.StrReverse(Strings.Mid(str6, 2, 3));
string str2 = Strings.Mid(str6, 5, 3);
string str3 = Strings.Mid(str6, 8, 3);
strArray[0] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(expression[0])));
strArray[1] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(expression[1])));
strArray[2] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(expression[2])));
strArray2[0] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str2[0])));
strArray2[1] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str2[1])));
strArray2[2] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str2[2])));
strArray3[0] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str3[0])));
strArray3[1] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str3[1])));
strArray3[2] = Conversions.ToString((int) (9 - Conversion.Val(str3[2])));
if (Conversions.ToString(this.TextBox4.Text[0]) == "8")
{
num2 = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(Strings.Right(this.TextBox4.Text, Strings.Len(this.TextBox4.Text) - 1)) - 1123123.0));
}
else if (Conversions.ToString(this.TextBox4.Text[0]) == "5")
{
num2 = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(Strings.Right(this.TextBox4.Text, Strings.Len(this.TextBox4.Text) - 1)) - 1112311.0));
}
else if (Conversions.ToString(this.TextBox4.Text[0]) == "3")
{
num2 = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(Strings.Right(this.TextBox4.Text, Strings.Len(this.TextBox4.Text) - 1)) - 1111321.0));
}
string inputStr = Strings.StrReverse(expression) + str2 + str3;
long num = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(inputStr) - Conversion.Val(this.TextBox1.Text + this.TextBox2.Text + this.TextBox3.Text)));
if (num < 0L)
{
num = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(this.TextBox1.Text + this.TextBox2.Text + this.TextBox3.Text) - num2));
}
else
{
num = (long) Math.Round((double) (Conversion.Val(this.TextBox1.Text + this.TextBox2.Text + this.TextBox3.Text) + num2));
}
if (num == Conversion.Val(inputStr))
{
flag = true;
}
return flag;

]

البته از این قسمت هم فکر کنم بشه
[private void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
{
if (!Conversions.ToBoolean(this.Register_Program()))
{
MessageBox.Show(" not active", "eroor", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Hand);
}
else
{
this.Update_Tbl();
MessageBox.Show("active", " R22ayan", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
}
}

]
کسی نیست یه راهنمایی کنه؟
من چطور می تونم تو رفلکتور کد ها رو تغییر بدم یا اصلا حذف کنم که برنامه با یه jamp به قسمت بعدیش بره یا اصلا بهتره از چه راهی برم؟؟
با سلام
توي رفلكتور شما ميتونيد كدهارو Export كنيد و از اونها در محيط ويژوال استوديو استفاده كنيد
فايلتون رو بزارين تا بيشتر توضيح بدم
يا علي
با تشکر از Sh4DoVV

من فایل اجرایی برنامه رو آپ کردم فقط یه نکته لطفا تمرکز جواب اساتید بر روی آموزش باشه نه تحویل کرک
مثلا چطور الگورتیم تولید کدش رو بخونم و واسه اش یه کیجن بسازم
بهترین راهنمایی جواب و اسه من سورس یه کیجن و خودش هست به جهت قوانین انجمن برنامه رو ناقص آپ کردم که با جستجوی کلمه "معتبر" در سورس برنامه به قسمت رجسترش هدایت میشین!!!!!!!!!
من مثلا فهمیدم سریال هارد رو میگیره و یه عدد نه رقمی میده که با اون یک کد تولید میشه که کد فعال سازیش بر حسب الگورتیمش تولید میشه!!!!!!زیاد حرف زدم
ببخشید
منتظر نظرات اساتید هستم
با سلام
اين نرم افزار به نظر شما يه حسابداري فارسي نيست عزيز ؟
يا علي
بله دوست عزیزSh4DoVV به همین خاطر هم من برنامه رو ناقص آپ کردم من برای بار اول به صورت تصادفی به انجمن شما رسیدم به همین خاطر و برای شروع یادگیری کرک این برنامه رو مناسب دیدم ضمنا من این نرم افزار رو ورژن کاملش رو خریدم ولی واسه یادگیری دوس داشتم این کار رو یاد بگیرم البته با یک روشی ساده تونستم کرکش کنم و لذت ببرم از زحماتی که واسه اش صرف کردم و اطلاعات هرچند کم ولی خوبی به داشته های اندکم اضافه کنم ولی دوس دارم این روش رو هم یادبگیرم ضمنا برای اثبات حرفام اگه دوستان بخوان می تونم روش کرکش یا برنامه رو pm کنم !!!!!!!!!!!!
حالا یکی از اساتید راجب الگورتیم تولید کدش اگه صلاح می دونید راهنمایی کنه!!!!!!!!!!!!!!!
دوست خوبم

طبق قوانین فروم هرگونه بحث و تبادل نظر پیرامون کرک نرم افزارهای ایرانی ممنوع هست حالا می خواد برای

دست گرمی باشه یا فروش نسخه قفل شکسته !

البته تلاش شما برای یادگیری و اضافه شدن اطلاعاتتون قابل تحسینه و بهتون توصیه می کنم برای این کار از

نرم افزارهای ریز و درشت خارجی استفاده کنید
چشم استاد بزرگ البته خیلی تعجب کردم از کسی که میاد این قد زحمت میکشه برای یه برنامه و لی واسه امنیت نرم افزارش شاده ترین اقدامات رو انجام نمیده!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم ممنون لطفا ااز مدیر انجمن میخوام فایل پیوستی رو حذف کنن!!!!
با تشکر