سلام
خسته نباشید
من دو ویندوز روی کامپیوترم نصب است در ویندوز xp نرم افزار word است و من میخوام در ویندوز 7 از word استفاده کنم آیا راهی داره که بدون نصب نرم افزار از ورد استفاده کنم
مورد بعدی اینکه لب تاب من بعضی مواقع موقع خاموش کردن قفل میکنه باید با دکمه power آن را خاموش کنم علتش چیست
با تشکر
نقل قول: من دو ویندوز روی کامپیوترم نصب است در ویندوز xp نرم افزار word است و من میخوام در ویندوز 7 از word استفاده کنم آیا راهی داره که بدون نصب نرم افزار از ورد استفاده کنم
فکر میکنم اگه بری جایی که wordرو نصب کردی بعد بازش کنی از داخل خوده wordبتونی فایلایی که میخوایو باز کنی
نقل قول: مورد بعدی اینکه لب تاب من بعضی مواقع موقع خاموش کردن قفل میکنه باید با دکمه power آن را خاموش کنم علتش چیست
اول اینکه قفل میکنه یعنی دقیقا چجوری میشه؟
بعد یعنی چی موقع خاموش کردن؟من درست حسابی نگرفتم سوالو میتونید یه عکسی چیزی از وضعیتش بزارید؟
سلام
از نسخه پورتابل (portable ) اون ( Word ) استفاده كن .
در مورد هنگ كردنش . احتمالا برنامه اي رو اجرا كردي كه نميتونه موقع خاموش كردن بايد بسته بشه . براي اين كه به صورت اتوماتيك تمام برنامه هاتون هنگام خاموش شدن بسته بشن بريد توي قسمت سرچ استارت منوتون regedit رو تايپ كنيد و بعد به مسير زير بريد :
کد:
HKEY-CURRENT_USER/ControlPanel/Desktop
حالا تو قسمت سمت راست AutoEndTasks رو پيدا كنين ،دو بار روش كليك كنين و مقدارشو 1 بدين .
در ضمن اگر ميخواين سريع تر اين كار انجام بشه برين توي آدرس زير :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Control
بعدش سمت راستتون WaitToKillServiceTimeout رو پيدا كنين و دو بار روش كليك كنين و مقدارشو يه عددي ( به ms ) بدين . من برا خودمو صفر (0) گذاشتم .
به آدرس زير يرسن و همون كار بالا رو انجام بدين :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet002\Control
همينطور آدرس پايين رو :
کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control
اميدوارم مشكلتون حل بشه.