ايران ويج

نسخه‌ی کامل: احتیاج به یک مدار کارت خوان ساده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام
دوستان عزیز من ترم آخر رشته ی نرم افزار کاردانی هستم و باید یک پروژه تحویل بدم
در رابطه با :
برنامه نویسی و خواندن و نوشتنازلاعات سیم کارت ها : هر نوع سیم کارت به غیر از کارت های بانکی ولی بقیه ی کارت ها مثل تلفن - کارت سوخت .
دقت کمنید که فقط و فقط اطلاعات رو بخونیم
و در برنامه ی ایی که قرار ه برای سخت افزار طراحی کنیم کار کنه
من تعمیر کار موبایل هم هستم و وظایف و برخی از چیزها ی الکترونیک در حد پایه رو می دونم فقط در حد مبتدی
می خوام کمکم کنید که یه سیم کارت ریدر طراحی کنم
و نرم افزارش رو هم خودم می خوام بنویسم

سوالا ت اساسی :
1-برای این که یه سخت افزار واسه خودند سیم کارت طراحی بشه چقدر باید اطلاعت در زمینه ی الکترونیک رو افزایش بدم در این راستا ؟
چه کتابی مطالعه کنم در این راستا ؟
وقتم زیاد نیست : شاید نهایتاً 5 تا 6 ماه

2-با زبان های برنامه نویسی رایج مثل سی شارپ میشه برنامه نویسی کرد با قطعات کار کرد ؟

ممنون میشم کمکم کنید
سلام.

شما بهتره يه مقداري اطلاعات در مورد خواندن اطلاعات كارت و ... كسب كنيد.
RFID احتمالا بتونه كمكتون كنه ... ايده هايي مي تونيد بگيريد.
هر سيستمي به روشي كار مي كنه و شما بايد روش اون رو پيدا كنيد.
در مورد كارت هاي تلفن ، يه search اي همينجا كنيد ، من قبلا مطلب و لينك ازش ديدم ...
و خلاصه روش ارتباطيه هر چي با بقيه فرق مي كنه ...
كمي تو نت search كنيد و ...

نقل قول: سوالات اساسی :
1- فكر مي كنم مهمترينش اين باشه كه بايد از پروتكل ارتباطيشون اطلاعات داشته باشيد. البته اگر انتقال اطلاعات به وسيله ي امواج هست ، كار سخت مي شه ... ، از RFID مي تونيد ايده بگيريد و در همين سايت هم ، همين عنوان رو سرچ كنيد ، اطلاعات خوبي پيدا مي كنيد ...
كتاب خاصي نمي شه مشخص كرد !!
2- c# يه برنامه ي رويداد گرا هست كه براي برنامه هاي ويندوزي معمولا استفاده مي شه ...
اما مي تونه اطلاعات رو از دنياي خارج توسط ميكرو هم بگيره ... ( پروتكل rs 232 )
و زماني ازش استفاده مي شه كه بخواهيد از طريق ميكرو كار رو به واسطه ي كامپيوتر انجام بديد .
البته در اين حالت ، علاوه بر برنامه ي ميكرو ، برنامه اي به اين زبان ( c# ) + يك محيط واسط گرافيكي هم بايد درست كنيد ...

چيزايي كه گفته شد ، فقط يك راهنمايي بود كه نقطه ي شروع كار رو پيدا كنيد ...
باقيش مي شه تحقيقات ... . براي انجام هر پروژه اي ، لازمه كه دنبال اطلاعات جديد گشت و موارد جديد رو ياد گرفت .

اگر دوست داشتيد ، موارد جديد رو كه ياد مي گيريد ،‌ اينجا هم بذاريد تا بقيه ي دوستان هم استفاده كنند.

موفق باشيد.
يا علي.