ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مقاله اي در رابطه با بزرگنمايي تصوير بدون كاهش كيفيت آن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
مقاله اي در رابطه با بزرگنمايي تصوير بدون كاهش كيفيت آن مي خواستم.
كسي مي تونه كمكم كنه؟
ممنون
سلام.

تصاوير تنها اگر از نوع vector باشن ، مي تونيد اونها رو بزرگ كنيد در حالي كه كيفيتش رو حفظ كنه ...
اما تصاوير پيكسلي ،‌ نمي تونن بزرگ بشن و كيفيتشون حفظ بشه ...
شايد با برنامه هايي بشه پيكسل رو به vector تبديل كرد ، اما از وجودشون اطلاعاتي ندارم ...

موفق باشيد.
يا علي.
سلام

من یه طرحی داشتم برای زوم کردن با کمترین افت کیفیت ( زوم با استفاده از تئوری پیش بینی )، دارم روش کار میکنم .
البته نمیدونم که میتونم جواب بگیرم یا نه .
تو دم و دستگاه هاي پليس از اين چيزا هست و نشدني نيست ...
اما چيزي نيست كه در عموم براي استفاده ي همه گاني قرار بگيره ...
والبته كار آسوني هم نيست ...
شايد هم نياز به دوربين خاصي داشته باشه .
اما فراتر از اعمال فيلتر و ... هاست ...

اميدوارم بتوني جواب بگيري ...
يا علي.

(۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۱۹:۲۷:۵۰)علي برقي نوشته است: [ -> ]سلام

من یه طرحی داشتم برای زوم کردن با کمترین افت کیفیت ( زوم با استفاده از تئوری پیش بینی )، دارم روش کار میکنم .
البته نمیدونم که میتونم جواب بگیرم یا نه .

می تونید کمی کمکم کنید؟
توضیح مختصری که خودم بتونم دنبالش بگردم.
photo zoom رو دانلود کن
ببین چطوری زوم میکنه بدون افت کیفیت !
(۲۸-مهر-۱۳۹۰, ۰۰:۲۲:۱۶)Mr.pRoGraMmer نوشته است: [ -> ]photo zoom رو دانلود کن
ببین چطوری زوم میکنه بدون افت کیفیت !

می دونم این نرم افزار قدرت zoom بالایی داره، اما می خوام بدونم همین نرم افزار چطور این کارو می کنه.از چه فرمول هایی استفاده می کنه و چه مکانیزمی داره.
روش کار تصاویر vector می دونم. اگه اینطوری باشه که خیلی آسون می شه.
(۲۷-مهر-۱۳۹۰, ۲۳:۴۳:۳۹)iris نوشته است: [ -> ]می تونید کمی کمکم کنید؟
توضیح مختصری که خودم بتونم دنبالش بگردم.

پروژه يكي از دوستام جواب دادن هوشمند اس ام اس بود . براي پروژش از اين روش استفاده كرده بود . منم ميخوام با استفاده از كد رنگ پيكسل هاي اطراف ، كد رنگ پيكسل بين اونهارو كه وجود نداره رو تعيين كنم . يعني يك بار كد رنگ سبز ( g ) ، بعدش رنگ قرمز ( R) و بعدش آبي ( B ) رو تعيين ميكنيم . مثلا رزولوشن يه عكس 768*1024 هست يعني ما 768*1024 آرايه سه بعدي داريم . براي زوم كردن با كمترين افت كيفيت بايد تعداد اين پيكسل هارو زياد كنيم . براي اينكار ميايم بين هر دوتا پيكسل يه پيكسل ديگه اضافه ميكنيم ( به همون روشي كه عرض كردم ) هر چه قدر هم كه ميخوايم زوممون بيشتر بشه اين كارو تكرار ميكنيم . هر چه قدر زوممون بيشتر بشه تعداد اين آرايه ها زياد تر ميشه .منظورم اينه كه محدوديت رم داريم و از يه حدي بيشتر نميشه زوم كرد.
اميدوارم تونسته باشم منظورمو رسونده باشم.