ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کارت خوان مغناطیسی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من میخام یک میکرو avr و یک کارت خوان مگنت و یک کارت حافظه sd رو به هم اتصال بدم به طوری که کارت مغناطیسی که از کارت خوان کشیده میشه اطلاعات موجود در نوار مغناطیسی ( هر سه تراک ) بر روی رم sd به صورت یک فایل تکست به ترتیب تراک ذخیره شود. من توی برنامه نویسی ( بسکام ) یک مقدار اطلاعاتم کم هست .دستوراتی را که اطلاعات رو از خروجی کارتخوان گرفته وبر روی یک فایل تکست در رم بریزد را نمیدانم. ممنون میشم اگه کمکم کنید
دوست من... Wink
اگه تا حالا مموری کارت رو به میکرو ها وصل نکردین بهتره:
بهتره که کار هاتون رو طبقه بندی کنید یعنی اول یه میکرو رو به ال سی دی وصل کنید و جواب بگیرید
بعد میکرو رو به مموری وصل کنید و جواب بگیرید
بعد از همه برین سراغ کارت های مغناطیسی

چون من هم میخواستم مموری رو به میکرو وصل کنم اما هر کاریش کردم نشد هر جا هم پست زدم کسی جواب نداد (آی سی های متفاوت رو تست کردم و مموری های مختلف رو و...) Sad
من از اتصال میکرو با mmc جواب گرفتم.در این مورد مشکل ندارم. مشکل من اتصال میکرو به کارتخوان مغناطیسی است و دستورات و توابعی که اطلاعات هر تراک کارت رو از کارتخوان بگیره رو نمیدونم. At
سلام
آقا رضا شما اينو دانلود كن تو صفحه ي 105 توضيحاتي در اين مورد هست.
http://www.iranled.com/forum/attachment.php?aid=1794
کسی از بچه ها نبود یه کمکی به ما بکنه؟
امکان در اطلاعات در کارت خوان مغناطیسی هم وجود داره چطوری میشه صفحه کارت خوان مغناطیسی رو ادیت edit کرد.