این عکس یک ایبوک ریدر با مارک MeBook هست که با مارکهای دیگه ای چون Eagle هم تو بازار ارائه می شه.
هدف من از راه انداختن این مسابقه اینه که دسترسی به لینوکس مخفی شده درون اون را بازکنید و یک اپلیکیشن ساده براش بنویسید که روش اجرا بشه با رعایت شرطهای زیر:
- اولا برنامه باید باز و یا همان اوپن سورس باشد.
- دستگاه بتواند مثل قبل به فعالیت خود ادامه دهد. مثلا رادیوش از کار نیفتاده باشد.
- اپلیکیشن کاملا منطقی بتواند کارش را ادامه دهد.
اما جایزه مسابقه تا الان پرداخت هزینه کلیه قطعات مصرفی به غیر از خود ایبوک ریدر بعلاوه
20 هزار تومان دستمزد اپلیکیشن می باشد. اما اگر دسترسی به سیستم عامل کامل باشد و بتوانید یک SDK مناسب معرفی کنید دستمزد به 50
هزار تومان افزایش می یابد. هزینه فاز اول جایزه به حساب سایت واریز شده است. نگران نباشید. پس بروید تو ی مجتمع پایتخت یک ایبوک ریدر بخرید و هک اش کنید...
اگه کسی نوشت یه هاستم از جویشگر بهش می دیم
در مورد هزینه فاز اول که واریز شده هم تایید می شه
نمی خوام شرایط رو سخت ترش کنم ولی میخوام روشن کنم که در مورد جایزه دوم، شرط اینه که سیستم بتونه یک فلش مموری که به کابل مینی USB بهش متصل میشه را بشناسه و مدیریت فایل روش انجام بده. در حد بازکردن فایلها و شناختنشون در همین حد هم خوبه؟!!!
من یه ایبوک ریدر دیدم از سیستم عامل اندریود استفاده میکرد.
اگر میشه سایت سازنده یا مشخصات بیشتر این ایبوک ریدر رو بدید.
من چیزی که دیدم برای دوستم بود از سیستم عامل اندریود استفاده میکرد یه چیز خیلی کامل بود.
البته سیستم عامل اندریود بر پایه هسته لینوکسه
اگه مارکش Onda بوده که یه سایت چینی داره و آدرسش هم اینه:
Onda
اما توروخدا مسابقه رو جدی بگیرید. این مسابقه خیلی مهمه. هرکی شروع بکار کرده بگه شاید جوایزو زیادترش کردیم؟!!!
1.دوستان شما مطمئنین سیستم عامل لینوکس رویه این کتابخوان نصبه؟
2.اطلاعات کاملی از این کتابخوان آپ کنید تا تحقیقات لازم رو واسه هکش شروع کنم ، اطلاعاتی مثله ( کارخانه سازنده - نام تجاری - نام پلت فرم احتمالی - پردازنده )
3. ضمنا" اگر پردازنده ِ دستگاه از USB host پشتیبانی کنه میشه کول دیسک بهش وصل کرد در غیر این صورت حتی اگه لینوکس هم روش بوت بشه امکان استفاده از فلش نا ممکن هستش
و دست آخر هم اینکه هرکی لینک یا فایلی در این رابطه داره آپ کنه تا در دسترس عموم قرار بگیر
برای تماس سریع با من هم میتونین از sajadgh8[at]gmail[dot]com استفاده کنین
(۰۷-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۳۲:۴۸)sajadgh نوشته است: [ -> ]1.دوستان شما مطمئنین سیستم عامل لینوکس رویه این کتابخوان نصبه؟
2.اطلاعات کاملی از این کتابخوان آپ کنید تا تحقیقات لازم رو واسه هکش شروع کنم ، اطلاعاتی مثله ( کارخانه سازنده - نام تجاری - نام پلت فرم احتمالی - پردازنده )
3. ضمنا" اگر پردازنده ِ دستگاه از USB host پشتیبانی کنه میشه کول دیسک بهش وصل کرد در غیر این صورت حتی اگه لینوکس هم روش بوت بشه امکان استفاده از فلش نا ممکن هستش
و دست آخر هم اینکه هرکی لینک یا فایلی در این رابطه داره آپ کنه تا در دسترس عموم قرار بگیر
برای تماس سریع با من هم میتونین از sajadgh8[at]gmail[dot]com استفاده کنین
1.خود سازنده اظهار میدارد که لینوکس دارد.
2. پردازنده RK2729 میباشد محصول شرکت Rock Chip تولیدکننده این ایبوک ریدر Chinavasion هست با نامهای مختلفی در ایران عرضه می شود ولی نام اصلی اش MeBook است.
3. ما یه عکس رادیولوژی ازش داریم. به میلت می فرستم. خواستی تو سایت آپش کن. در مورد USB Host میتونی از
Rock Chips
این هم سایت تولیدکننده:
تولیدکننده
این عرضه کننده اصلی است. بقیه همین کالا رو با مارکهای دیگه میفروشند.
اول اینکه ممنون از دوست عزیز، گسترش بابت عکس رادیولوژی
چند نکته هست که گفتنش بی فایده نیست
خیلی از سایتها زمان بوت این کتابخوان رو نوشتن 1.5 ثانیه که با توجه به ملموس بودن این قضیه توسط خریدار نمیتونه دروغ باشه خب حالا نکته اینجاست که سیستم عامل لینوکس کمتر از بیست ثانیه بوت نمیشه ، البته این نکته رو هم بگم که رم این کتابخوان 32 مگابایته ....
در رابطه با پردازنده هم باید بگم که من یه سری به سایت سازنده زدم ولی در کل اطلاعاتی در مورد پردازنده داخل سایت نبود که مشخص بشه USB HOST داره یا نه . تنها جایی که اسم این پردازنده رو برده بود قسمت پرسش و پاسخش بود که یه چیزای در مورد آزمایشی بودنش نوشته بود....
منم واسه روشن شدن مطلب یه امیل به بخش مشتریان سایت زدم و گفتم که در صورت امکان مشخصات کامل پردازنده رو واسم ایمیل کنن ، تا اونا جواب بدن منم میرم سراغ اینکه ببینم اگه لینوکسی رویه این کتابخوان نصبه ، چه ورژنی و توزیعی ه شاید هم یه ایمیل به شرکت سازنده میبوک بدم تا اطلاعاتی از خودشون بگیرم.
راستی اگه کسی عکس معمولی از بورد این کتابخوان داره آپ کنه یا برام بفرسته از این عکس رادیولوژی که جز cpu , RAm و شاید چیپ گرافیک چیزی دیگه ای من دستگیرم نشد
اولا لینوکس می تونه زودتر هم بوت بشه کافیه یکم دست کاریش کنی ماژول های اضافی رو حذف کنی
ولی من حس می کنم که خاموش اصلا نمی شه یعنی می ره توی استند بای و LCD و ... رو خاموش می کنن بنابراین زود هم روشنش می کنن
بله دوست عزیز لینکوس میتونه زودتر لود بشه البته همونطور که شما گفتین با دستکاری های فراوان، ولی بازهم کمتر از 10 ثانیه نمیشه که اونم توسط هک و دستکاری های توزیع ابنتو بدست میاد. البته ناگفته نماند که اینتل روی توزیعی از لینوکس کار میکرد به اسم موبلین که قرار بود زمان بوت رو تا 2 ثانیه کم کنه که کل پروژه با شکست روبرو شد و موبلین هم به بنیاد لینوکس واگذار شد.
یه سوال واسه من پیش اومده حالا شما فرض کنید این کتابخوان هک شد و لینوکسش قابل دسترس شد ، برنامه ی خاصی براش دارین منظورم اینه که کاربردش چیه اصلا ارزش این کارو داره؟
دوستان شرکت رکا چیب جواب ایمیلی رو که که فرستاده بودم داد ولی نه او جوابی که من میخواستم. متن ایمیل ارسالی و ایمیلی که واسم فرستاند رو پایین میزارم، برای ایمیل هر کدام از دوستان که مایلند کمک کنند . با خواندن ایمیلها متوجه منظورم میشین.
متن ایمیلی که واسه شرکت رکا چیپ فرستادم.
نقل قول:
hello
My team is currently designing a training Tablet,We have reviewed all the available devices.
Most similar devices, were used the rk2729 processor. And We also liked the use of the processor.
I refer your site to information about the rk2729 processor ,But we didnt find anything about it
If possible, please submit me it a full detailed
Thanks
معادل فارسی :
تیم ما در حال طراحی یک تبلت آموزشیه، ما همه دستگاه های مشابه رو بررسی کردیم که دستگاه های مد نظر ما از پردازنده rk2729 استفاده می کنند. ما نیز علاقه مند به استفاده از این پردازنده شدیم.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد پردازنده rk2729 به سایت شما مراجعه کردیم اما اطلاعاتی بدس نیاوردیم.در صورت امکان اطلاعات کاملی برای ما ارسال کنید.
با تشکر
این هم جواب رکا چیپ
نقل قول:
Dear sajadgh,
Thank you for your mail.
We are pleased to hear that you are interested in the RK2729 and the introduction of Rockchip is enclosed in the attachment,
please attach your company profile/webiste and your request in details, so our sales can more targeted for you.
Thank you for your support!
Best wishes,
客服中心
Service center
福州瑞芯微电子有限公司
Fuzhou Rockchip Electronics Co., Ltd.
地址:福建省福州市铜盘路软件大道89号软件园A区18号楼
Address: No. 21 Building, A District, No.89,software Boulevard Fuzhou,Fujian,PRC
Tel:电话:(86-0591)83991906-8156
Fax:传真:(86-0591) 87389550
E-mail: czn@rock-chips.com
Website 网址:www.rock-chips.com
معادل فارسی :
با تشکر از ایمیل شما
ما از این که RK2729 مورد توجه شما قرار گرفته خوشحال شدیم.معرفی شرکت رکا چیپ در فایل پیوست موجود است.لطفا مشخصات شرکت / webiste و درخواست خود را با جزئیات پرای ما پیوست کنید، بنابراین فروش ما بیشتر می تواند برای شما هدف قرار داده شود.
با تشکر از حمایت شما
بهترین آرزوها
باقیش هم که آدرس و اینجور چیزاست
خب حالا کسی میتونه واسه ایمیل بعد کمک کنه؟
یکی نیست بهشون بگه مگه یه دیتاشیت چیه که اینقدر امنیتی برخورد میکنید
داشت یادم میرفت اینم فایل پیوستی که واسم فرستادن
[attachment=6813]