ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط با رم ریدر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با درود . . .
آیا امکانش هست که یه برنامه بنویسیم که بتونیم فایلی رو که داریم به مموری ای که به رم ریدر وصل شده در یه مکان خاص از مموری قرار بدیم؟

مثلا تصور کنید ما یه فایل 1024 بایتی داریم و میخوایم دقیقا در سکتور 5000 و 5001 نوشته بشه؟
در صورتی که مستقیم بیایم و داخل مموری کپیش کنیم اولین مکان خالی رو خودش در نظر میگیره و قرار میگیره که نمیشه روش حساب باز کرد.
آیا یه چنین کاری امکان داره؟

با سپاس
شما برای ارتباط با مموری (SD) دو مدل درایور می خوای اولی ارتباط با خود مموری از نظر سخت افزاری و دومی درایور فایل سیستم هردوش توی اینترنت موجود البته معمولا فایل سیستم های fat تا fat32 رو پشتیبانی می کنن
این چیزی که شما می خوای همون درایور اول رو نیاز داره به دومی نیازی نداری بنابراین نباید سخت باشه یا من اشتباه برداشت کردم
دوست عزیز

این کاری که می خواهید انجام بدید همونطور که آقا هادی گفتن دو بخش داره:

اول پیدا کردن درایو رم ریدر هست، برای این کار باید اتصال دستگاه های USB به سیستم رو هوک کنید، هرگاه

دستگاهی به USB متصل بشه و حجمی برای ذخیره اطلاعات داشته باشه، حتما یک رم یا فلش مموری هست.

من قبلا قطعه کدی برای این کار داخل فروم قرار دادم که می تونید از اینجا دانلودش کنید

بخش دوم که سخت تر هم هست نوشتن فایل روی دیسک ( می تونه مموری ، هارددیسک یا فلاپی یا ...

باشه) به صورت بایت به بایت هست، در حقیقت شما اینجا باید فایل رو ابتدا به صورت رشته ای از بایت ها در

آورده و سپس هربایت رو در آدرسی که می خواهید بنویسید.

قسمت سخت قضیه کار با فرمت های مختلف هست چراکه در اونها سیستم آدرس دهی فرق می کنه که لازم

قبل از اون اطلاعات کاملی در مورد سیستم فایلی که می خواهید باهاش کار کنید داشته باشید ولی در

نهایت اصول کار اونها مثل همدیگه هست.

من یک نمونه برنامه قرار می دم که به خوبی به شما نشون می ده چطور می شه دیسک رو سکتور به

سکتور خوند، نوشت یا حتی از نظر وجود بدسکتور مورد امتحان قرار داد.

[attachment=6800]
من فکر کردم در مورد avr داره سوال می کنه نگو بخش VB هست Biggrin
(۰۴-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲:۵۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]من فکر کردم در مورد avr داره سوال می کنه نگو بخش VB هست Biggrin
Laugh
شما دیگه چرا!؟
Biggrin

با avr راحت میشه این کار رو کرد و همینم باعث شده تا مثلا بیایم و یخورده پیشرفتش کنیم و از طریق PC پیادش کنیم.
با سپاس