ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ساخت مبدل جریان مستقیم ولتاژ بالا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت مدیران و کاربران فروم ایران ویج
من دانشجوی رشته مهندسی مواد هستم و برای انجام دادن پروژم نیاز دارم که یک دستگاه ولتاژ بالا(های ولتاژ) مستقیم داشته باشم... متاسفانه به دلیل قیمت بالای این دستگاه فعلا توانایی خرید این دستگاه رو ندارم به همین خاطر برای انجام دادن پروژم قصد دارم با کمک متخصص الکترونیک این دستگاه رو بسازم...
دستگاهی که میخوام بسازم دستگاهی هست که ولتاژ بالا (تا 20 Kv) رو با شدت جریان پایین و به صورت جریان مستقیم (DC) تولید کنم...
لطفا اگه دوستان تو این زمینه نقشه و یا آموزشی دارن ازشون تقاضا میکنم به ما در تولید این دستگاه کمک کنن...
پیشاپیش از کمکتون ممنونم...
با سلام خدمت دوست عزيزم
به نظر من ساده ترين و ارزانترين سيستم افزايش ولتاژ ( شوك ) مدار جرقه خودرو مي باشد : ورودي 12 ولت و خروجي بين 10 تا 30 هزار ولت ولي با جريان محدود
[attachment=12229]
براي ساخت آن به كويل و خازن مربوط به آن ( فيوز دلكو ) و يك كليد نياز داري
[attachment=12230]
مي توني از كويل دوبل خودروهاي انژكتوري استفاده كني كه در اين حالت فقط به كويل و كليد نياز داري ( بجاي كليد مي توني از ترانزيستور نيز استفاده كني )
اگه مي خواي كوچيك باشه مي توني از كويل طرح زيمنس استفاده كني كه علاوه بر راندمان مناسب ، ابعاد كوچيكي داره
[تصویر:  t1gqjos448mlsdmk0cl.jpg]
اين كويل يك ورودي ولتاژ 12 و دو خروجي ولتاژ بالاي لحظه اي داره
مزيت ديگر اين سيستم تعداد بالاي شارژ مجدد آن مي باشد ( تا بيش از 120 مرتبه در ثانيه )
در خودرو شمع همانند يك ديود زنر عمل ميكنه
هرگاه كه كليد قطع شد براي يك لحظه كويل در خروجي خود ولتاژ بالا را ارسال مي كند
در هنگام وصل بودن كليد كويل به سرعت شارژ ميشه و منتظر قطع كليد ميمونه وقتي كليد قطع شد بلافاصله ولتاژ را در سيم پيچ ثانويه القا ميكنه و ولتاژ بالا را در خروجي خود ارسال ميكنه
در خروجي كويل بايد انچنان مقاومت بالا باشد ( مثلا فاصله هوايي 0.4 ميليمتر ) تا جرياني عبور نكند و كويل شارژ شود . هنگامي كه ولتاژ دو سر الكترود افزايش يافت تخليه و جريان به صورت جرقه رخ مي دهد

دوست من لطفا جهت حفظ انسجام مطالب ، درخواست خود را در يك جا مطرح نماييد

موفق تر از قبل باشي
تصاویرو بروز کردم اگر کسی تصویری از این کویل طرح زیمنس داره بگه تا اضافه کنم .