ايران ويج

نسخه‌ی کامل: نحوی فراخوانی و پارامترهای فایل Dll در برنامه اصلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
من یک برنامه دارم که کلا از دو فایل تشکیل شده یکی exeو یکی دیگر dll که این کتابخانه خودش exe است که rename شده به dll حالا من میخوام برنامه اجرایی اصلی وقتی این کتابخانه قلابی را فراخوانی میکنند با چه پارامترهایی این کار را انجام میدهد ممنون میشم راهنمایی کنید

هر دو فایل با Microsoft Visual C++ 6.0 نوشته شده ند
کافیه فایل اصلی رو داخل دیباگر لود کونی و بر روی توابعی که می خواد فایل دوم رو اجرا کنه بریک پوینت بزاری

توابعی مثل Shellو Open یا FindFile و توابعی از این دست ویا شاید بتونی با جستجوی نام فایل دوم به روتینی که می خواد

اون رو اجرا کنه برسی

در هر صورت چون این برنامه یک برنامه ایرانی هست نمی تونیم کمک بیشتری برای شما انجام بدیم.
استا ارجمند ممنون از جواب شما اما مطمئن باشید ایرانس نیست تقریبا دو هفته پیش گذاشته بودم فایل را و مدیر بخش جناب joker هم نگاه کرده بود به فایل من

بازم ممنون اما اگه میشه بیشتر توضیح بدید یا اگر میفرمایید فایل را بفرستم تا کاملا مطمئن بشید
من به خاطر عوض شدن پسوند فایل exe به dll برای محافظت در برابر کرکرها فکر کردم کار برنامه نویس های ایرانی هست!

خوب دوست عزیز شما این کاری که گفتم رو انجام بدید اگر جائیش مشکل داشتید یا نا مفهوم بود همینجا بپرسید.