ايران ويج

نسخه‌ی کامل: برنامه دور زدن مانع ربات مسیریاب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام Biggrin
دوستان من وگروهم داریم رو یه ربات مسیریاب کار میکنیم ولی تو برنامه یه جاهایی گیر کردیم مثلا اینکه تو مسیر ربات یه مکعب 14*14*14 ویه دیوار 15 سانتی قرار داره ولی نمیدونیم برنامه رو چطوری بنویسیم راستی برنامه به زبان بیسیک و میکرو مگا 16 وفعلا 7 سنسور به صورت 8 قرار دادیم وجلوی ربات هم سه تا سنسور مادون قرمز هست ممنون میشم کمکم کنیدLaughWink
سلام.

براي اينكه تشخيص بده جلوش مانع هست ، راحت ترين كار اينه كه در نقاط مرزي ربات ( بسته به ربات ) از ميكرو سوئيچ استفاده كنيد.( جلو ، عقب ،‌كنار ها )
كمي قبل از برخورد با مانع توسط ميكرو سوئيچ يكي از پايه هاي ميكرو 0 يا 1 مي شه و شما به ربات مي فهمونيد كه جلوش يه مانع هست . خوب ربات به سمت ( چپ يا راست ) مي پيچه و ادامه مي ده و گه گاهي به سمت مانع مي پيچه .
اگر ميكرو سوئيچ هاي كناري پايه اي رو 0 و يا 1 كردند يعني هنوز از مانع رد نشديد و باز به مسيرش ادامه مي ده ، تا اينكه مانع تمام بشه ، در واقع دور زده بشه و سنسور هاي مادون قرمز شما دوباره خط رو ببينن و ادامه ي ماجرا ...

موفق باشيد.
يا علي.
سلام به دوستان عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه من و گروهم که بالا گفتم رفتیم به مسابقات pnuopen ولی متاسفانه رباتمون مشکل پیدا کرد و تو دور دوم حذف شدیم و مشکل از مدار رباتمون بود حالا می خواستم از دوستان کسایی که رباتشون تو مسابقات مقام اورده یا مشکلی نداشته نقشه شماتیک رباتشون رو قرار بدن ما هم استفاده کنیم ممنونم
دوستان لطفا اگه کسی نقشه ای داره دریغ نکنه لطفا کمک کنید .
سلام
کجاشو میخای برات توضیح بدم
مشکل رباتت چیه؟(یعنی روشن میشه،نمیشه،موتورا میچرخن نمیچرخن،سنسورات میخونن،نمیخونن)
اگه موارد بالا رو نمیدونی یکم ساده تر بگم
من ربات مسیر یابب رو به عنوان پروژه پایانی هنجام دادم حالا استاد از من نتیجه گیری می خواد اونم یک فصل می تونید کمکم کنید
این فایلی که میزارم چیزی مشابه که شما دنبالش هستین
یه چیزایی رو کم زیاد کنید .