ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در بیسکام
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام بر مهندسین
من یه برنامه با بیسکام نوشتم تو پروتوس تست کردم درست بود ولی وقتی پروگرام میکنم روی برد یا اصلا کار نمیکنه یا با تاخیر زیاد یه واکنش نصفه نیمه میده
اینم برنامه
بگم که d.0 و d.1 صفر و یک میکنم بعضی وقتها برای یه لحظه خروجی میده
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 1000000
Config Portc = Output
Config Pind.0 = Input
Config Pind.1 = Input
Config Pind.2 = Input
Dim Sr As Bit
Dim Sl As Bit

Do
If Pind.0 = 0 And Pind.1 = 0 Then
Set Portc.0
Reset Portc.1
Set Portc.2
Reset Portc.3
Elseif Pind.0 = 1 And Pind.1 = 0 Then
Reset Portc.0
Set Portc.1
Reset Portc.2
Reset Portc.3
Elseif Pind.0 = 0 And Pind.1 = 1 Then
Reset Portc.0
Reset Portc.1
Reset Portc.2
Set Portc.3
End If
Loop
End
سلام.

شمادستوراتت 2 شرطيه ، وقتي 2 شرط رو برآورده كردي ، مطابق با كد هايي كه نوشتي ميكرو خروجي مي دهه ...
اگر خروجيه مدار به LED وصل هست ، بايد مابين 0 و 1 شدن ها يه تاخيري با Waitms مثلا بذاري تا چشمات بتونه تغييرات رو حس كنه ... ( البه چون پايه هات جدا اند ،‌اينجا واقعا نيازي نيست ! )
نكته ي ديگه اينكه ممكنه مدار ورودي رو درست نبستي ،‌همون كليد منظورم هست.
حالت بعدي هم اينه كه ممكنه خوب پورگرام نشده باشه و فيوز بيت كريستال تنظيم نيست و ...
مورد ها رو دونه دونه چك كن.
اول برنامه ي روشن شدن يك LED رو بنويس و پرو گرام كن ، ببين جواب مي دهه يا نه و ...

موفق باشي.
يا علي.

(۰۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۵۶:۵۹)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.

شمادستوراتت 2 شرطيه ، وقتي 2 شرط رو برآورده كردي ، مطابق با كد هايي كه نوشتي ميكرو خروجي مي دهه ...
اگر خروجيه مدار به LED وصل هست ، بايد مابين 0 و 1 شدن ها يه تاخيري با Waitms مثلا بذاري تا چشمات بتونه تغييرات رو حس كنه ... ( البه چون پايه هات جدا اند ،‌اينجا واقعا نيازي نيست ! )
نكته ي ديگه اينكه ممكنه مدار ورودي رو درست نبستي ،‌همون كليد منظورم هست.
حالت بعدي هم اينه كه ممكنه خوب پورگرام نشده باشه و فيوز بيت كريستال تنظيم نيست و ...
مورد ها رو دونه دونه چك كن.
اول برنامه ي روشن شدن يك LED رو بنويس و پرو گرام كن ، ببين جواب مي دهه يا نه و ...

موفق باشي.
يا علي.

مرسی گلم
برای صفر و یک کردن ورودی مستقیم به vcc و gnd وصل میکنم . ایا ایرادی داره ؟
آیا برنامه مشکل داره؟
اگر درست وصل مي كني ،‌نه ، تفاوتي نداره ( البته بدون مقاومت بدجوري نويز مي گيره ،‌ از pull up و ... استفاده كن. ) ( اما دقت كن كه بايد 2 شرط رو برآورده كني ... )
توي برنامه مشكل خاصي به چشم نخورد . بنظر درست مي ياد.

موفق باشي.
يا علي.