ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط میکرو با درگاه USB بدون نیاز به وابسته
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
پورت USB یکی ار پر سرعت ترین پورت های کامپیوتری است . متاسفانه به خاطر سختی کار با USB ، سازندگان معمولا برای ساخت پروژه های خود از مبدل های USB به سریال(FT232) استفاده می کنند . در واقع پروتکل USB را به RS233 تبدیل کرده سپس با آی سی MAX232 آنرا به سریال با منطق میکرو در می آورند . که این پروسه سرعت انتقال داده را کاهش می دهد و از طرفی هزینه ساخت را بالا می برد .

ما در این مطلب قصد داریم آموزش اتصال هر نوع میکرو کنترلر AVR را به پورت USB با حداکثر سرعت انتقال داده نشان دهیم . همچنین یک پروژه بسیار جالب را در این مطلب خواهید یافت . پروژه مثال به این صورت است که یک تاچ پد به میکرو متصل می گردد و با حرکت قلم بر روی صفحه لمسی می توانید اشاره گر موس را حرکت دهید . با این کار می توانید در محیطی مثل نرم افزار Paint نقاشی بکشید .

کتابخانه استفاده شده در این پروژه به V-USB یا یو اس بی مجازی معروف است . که پروتکل یو اس بی را برای میکرو قابل فهم می کند . البته جا دارد یکسری از میکرو های شرکت Atmel را نیز معرفی کنیم که در خود رابط USB دارند . از مدل های معروف آن می توان AT90USB1287 را نام برد . اگر در کدوِیژن این میکرو را انتخاب کنید خواهید دید که یک تب به تنظیمات کدویزارد اضافه می گردد با نام Usb Controller . که در آن تمامی اینتراپت های مورد نیاز قابل تنظیم هستند . اما قصد ما از این مطلب راه اندازی USB برای تمامی میکرو هاست . درواقع پورت USB را بصورت مجازی در میکروی خود می گنجانیم .

سخت افزار مورد نیاز برای پورت USB بسیار ساده است

[تصویر:  1318568959_circuit-zoomed.gif]

همانطور که می بینید فقط چند دیود و مقاومت برای راه اندازی نیاز دارید ...

به نقد قول از http://www.techno-electro.com/

لینک منبع اصلی http://www.obdev.at/products/vusb/projects.html

سلام
آقا در مورد اين اسکيما يه سؤالی داشتم.
در مورد R3 که نوشته 1k5 يعنی چی ؟
در مورد D1 که نوشته 3v5 يعنی چی؟
(۲۸-آذر-۱۳۹۰, ۱۳:۴۰:۱۲)hamid67fathi نوشته است: [ -> ]سلام
آقا در مورد اين اسکيما يه سؤالی داشتم.
در مورد R3 که نوشته 1k5 يعنی چی ؟
در مورد D1 که نوشته 3v5 يعنی چی؟

1k5 = 1.5K

اون یکی هم ندیدم کجا رو میگین ؛ اما قانونا باید 3.5V باشه !
مرسی....
D1 3.5ر مقدار ولتاژ شکست دیود زنر چون استاندارد ولتاژ کار usb با میکرو فرق می کنه از این دیود استفاده شوده که مقدار ولتاژ 3.7 ولت هست
تو فايل pdf يک اسکيما ديگه با مگا8 هست،منظورم اون بود
مهندسين عزيز
برای تست خوده main.hex موجود در فلدر hidtouch-v15-tutorial رو لود کردم روی ميکرو اما نتيجه شد عکس زير:

[تصویر:  ?di=TUMS]
آقا مقاومت R1 يا R2 مقدارشون چنده ؟ کيلو يا اهم ؟

[تصویر:  ?di=MARS]
از اونجايي كه در مدار سري قرار گرفتن نمي تونن در حد كيلو باشن ...
جدا از اين مشخصا برحسب اهم هستن ...

موفق باشي.
يا علي.
اصلاح می کنم بعد از اینکه علی جان یه تستی انجام دادن و همینطور با درنظر گرفتن ولتاژ کاری usb احتمال زیاد 68 اهم

سلام این ارتباطش با یو اس بی چطوریه ؟ واسه بسکام می خوام ، منظور اینکه چطور اطلاعات رو انتقال میدن با زبان بیسیک (این زبانش C هست)
با سلام.من هم مشکل دوستمون ‏eai‏ رو دارم.ارتباتش چطوری هست؟با بسکام بخام بنویسم چطوری است؟هنوز با ‏C‏ آشنا نیستم.در ضمن جواب فراموش نشه.چون دوستمون ‏eai‏ پنج ماهه که جواب نگرفته!!!
صفحه‌ها: 1 2