نقل قول: به نظرت ميشه 12 ولت كامپيوتر راهم كنترل كرد ؟
چجور كنترلي ؟
مثلا بين 0 تا 12 به صورت پيوسته بتونيم متغييرش كنيم ؟!
با استفاده از code نويسي يا اضافه كردن مدار ؟
نقل قول: تو هايپر ترمينال كامپيوتر بايد برنامه ارتباطي بنويسم ؟ سرعت انتقال سريال جوابگوي برنامه براي مانيتورينگ و حافظه جانبي هست ؟
براي كنترل ميكرو توسط كامپيوتر ؟
نه ، اون فقط براي نمايش هست. در Help بسكام Using the UART رو بخون.
سطح كار اين هايپر ترمينال ويندوز و ترمينال اولاتور بسكام يجورهه ، براي نمايش هست.
براي اينكار فقط ميكرو رو برنامه نويسي مي كني ( مثالش رو بخون ) ، بعد تو برنامه اي كه براي ميكرو نوشتي ،گاهي يه چيزي رو print مي كني و گاهي چيزي رو مي گيري ، با inkey() و ...
وقتي پرينت مي كني اطلاعات روي محيط ترمينال چاپ مي شه و وقتي مي خواي اطلاعاتي بگيري ، منتظر مي موني تا يكي از روي كيبرد يه اطلاعاتي رو وارد كنه ، مثلا دكمه ي 1 رو بزنه . بعد ميكرو مي گيره و ... ادامه ي ماجرا .
اينجوري هم كار كردن باهاش براي هر كسي نيست و هم به 1000 تا محدوديت مي خوري ...
بيشتر بدرد تست كردن ارتباط سريال مي خوره ... .
اما اينجا با يه زبان برنامه نويسي يه محيط كاربري درست مي كني ( يه برنامه درست مي كني ... ) اينجوري كه در نهايت كه فايل exe رو ساختي ، با اجراش يه محيط كاربري باز مي شه و توش دكمه و تنظيمات و ... اينجو چيزا هست.( بسته به كاري كه انجام مي دي محيط رو مي سازي ... )
با اين محيط هر كسي مي تونه كار كنه و جالب تره و تميز تره و محدوديت هاش حداقله ...
مثلا براي C# بايد visual studio نصب كني و برنامه ات رو در اين محيط بسازي .
نقل قول: سرعت انتقال سريال جوابگوي برنامه براي مانيتورينگ و حافظه جانبي هست ؟
جوابگوي مانيتورينگ نيست . به همين علت گفتم براي كنترل خوبه ، اطلاعاتي مثل اون عدد ها رو راحت مي شه روش انتقال داد.
سرعت انتقال بستگي به مسافت داره ، چون baudrate رو در مسافت هاي زياد بايد كم كني.
خودم از 19200 استفاده كردم. يعني قادرهه 19200 بيت در ثانيه رو انتقال بده ... يعني 2400 بايت در ثانيه ( البته فكر كنم حدودي باشه ... )
در رابطه با پروژتون مانيتورينگ منظورت اين بود كه تصوير دوربين رو همزمان نشون بده ديگه درسته ؟
براي انتقال حجم اطلاعات زياد بايد از پروتكل USB استفاده كرد ! كه متاسفانه ...
نقل قول: براي خودم متاسفم و شرمنده شما
شما كه پاتون رو فرا تر از تخصصتون گذاشتيد ...
بنده و امثال بنده بايد براي خودمون متاسف باشيم ...
آقايي ...
يا علي.