ايران ويج

نسخه‌ی کامل: mini2440 و WinCE
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
چه جور برنامه هايي بر روي ويندوز هاي قابل نصب روي اين برد ، بدون مشكل اجرا ميشوند؟
[تصویر:  mini2440.jpg]
مثلا من يك فايل Exe ساده داشته باشم كه با دلفي كامپايل شده ، روي اين ويندوز بي مشكل اجرا ميشه ؟ يا فرمت خاصي بايد داشته باشه ؟
فايل ضميمه يك exe ساده هست كه با دلفي كامپايل شده ، از بين دوستان اگه كسي امكانشو داره يه تست بگيره روي اين win CE و mini2440 قربون دستش
برنامه اجرایی ویندوز استاندارد روی اینها اجرا نمیشه و باید برای این بورد ها کامپایل انجام بشه.
(۰۵-آبان-۱۳۹۰, ۲۲:۳۱:۴۱)modj.ir نوشته است: [ -> ]برنامه اجرایی ویندوز استاندارد روی اینها اجرا نمیشه و باید برای این بورد ها کامپایل انجام بشه.

يعني حتما با وي‍ژوال استديو بايد نوشته بشه پس كه بشه براي اين ويندوز جاي تعريف داشته باشه ؟

از برو بچ اصفهان كسي همچين بردي در اختيار داره من يه چندتا تست بگيريم؟ يكيشا نيت كردم بخرم ولي ميترسم بكارم نياد
نه نمی شه شما باید cross compile کنی چون پروسسور اون برد arm بنابراین نمی تونه برنامه های پروسسور های Intel رو اجرا کنه (زبونشون فرق می کنه Biggrin )
ویندوز هم روی اینها فایده نداره باید از لینوکس استفاده کنی Biggrin
من LCD شو دارم بردشم یکی از بچه ها داشت ولی همون کراس کامپایل رو توی ویندوز نیم دونم چه جوری باید انجام بدی Biggrin