ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در انکودر Autonics
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
مطالبتون رو خوندم خیلی مفید بود برام،مرسی
من از انکودر e50s8 -3600pulse برای پروژم استفاده میکنم، با استفاده از mega32 میخوام 4تا کانتر داشته باشم که پالس های 4 تا انکودرم رو بشماره ولی این آی سی فقط 2تا کانتر داره،نوشته بودید که میشه از وقفه داخلی استفاده کرد لطفا درباره ش بیشتر توضیح بدید
درضمن جهت حرکت برام خیلی مهمه(ولی سرعت چرخش روتور کم هستش)
درباره تعیین جهتش هم کمک میخوام!
ارادت...
سلام.

وقفه خارجی رو حساس به لبه ی بالا یا پایین رونده کنید ( هر کدوم رو که نیاز دارید ) بعد هر بار که وقفه رخ داد ، در روتین وقفه یه متغیری رو +1 می کنید. مثلا در روال وقفه می نویسید ++count
2تا وقفه خارجی هم وجود دارهه ، اما اینجا یه مشکلاتی پیش می یاد ، امکان تداخل هست و همچنین احتمالا خیلی از قدرت CPU تون بابت این شمارش تلف می شه. در این روش هر چی سرعت کمتر باشه بهترهه.

برای تععین جهت ، تا جایی که من می دونم بایستی انکودر مورد استفاده این قابلیت رو داشته باشه.
بجای یک opto counter احتیاج به 2تا از این مورد دارید و بریدگی ها یا سطوح رنگی باید به شیوه ی خاصی روی انکودرتون باشه و تا اونجایی که یادم می یاد کلا 4 حالت می شد که باید چند شرط رو چک می کردید و بعد تشخیص داده می شد که چپ گرد یا راست گرد هست. مسلما تعداد کانترها هم بایستی 2 برابر باشه. ( نه ، شاید هم نیاز نباشه! :) )

البته شاید روش های دیگه ای هم باشه ...

موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنماییتون
یا حق...
سلام آقا سعید
من دارم رو یه پروژه ای کار میکنم که خیلی شبیه پروژه شماست،یه سوال داشتم.
برای اینورتر چی کار کردی؟ ازین اینورتر های آماده موجود تو بازار خریدی؟ راه حل ارزون قیمت تری نداره؟
سوال دومم اینکه برای حل مشکل اینکدر در نهایت راه حلی پیدا کردی؟ AVR از پس کار بر اومد؟؟؟
با سلام
راستش من میخوام دستگاهی درست کنم که هم تعداد دور موتور رو داشته باشم
هم زاویه چرخش موتور، و دریافت موقعیت مکانی موتور رو
و در حقیقت این دستگاهی که میگم میخوام یه کاری که انجام میده بدونم همون حرکت،(حرکت موتور،زاویه دقیق موتورها که همزمان انجام داده رو ثبت کنم و مجددا به تعداد دلخواه اونو تکرار کنم
.
برای اینکه موتور ها با دقت بالایی به ای سی AVR
اطلاعات بدن، از پرینت اپسون مدل P50

انکودر های خیلی دفیقی رو دیدم که با دقت میکرون کار انجام میدن،
حالا میخوام همونا رو در این دستگاه به کار ببرم،
و هم اینکه کلید لیزری که برای انکودر میخوام استفاده کنم از همون پرینتر جدا کردم،
.
درضمن اگر کسی بتونه در این زمینه کمکم کنه هزینه اش رو هم متقبل میشم،
صفحه‌ها: 1 2