دوستان سلام!!
من رشته کامپیوترم ریاضی مهندسی هم پاس نکردم استاد سوال داده تا هارمونیک 4 این باینری 01000011 را با دوره تناوب 8 حساب کنید!! ممنون میشم جوابما بدید!! واسه شما ها چیزی نیست شاید ممنون
سلام
براي حساب كردنش بايد يه بار تبديل فوريه تابع ركت با شيفت 1.5 ، يه بارم باشيفت 7.5 و 8.5 بدست بياري . در نهايت با هم جمع كني .
تبديل فوريه تابع f :
براي محاسبه راحت تر تبديل فوريه شيفت يافته از روي تابع تبديل اصلي ، ميتونيد از ويژگيهاي تبديل فوريه استفاده كنين.
تبديل فوريه تابع ركت ميشه sinc :
کد:
sinc(x) = sin(π*x)/(π*x) )
(۰۶-آبان-۱۳۹۰, ۱۷:۴۶:۲۵)علي برقي نوشته است: [ -> ]سلام
براي حساب كردنش بايد يه بار تبديل فوريه تابع ركت با شيفت 1.5 ، يه بارم باشيفت 7.5 و 8.5 بدست بياري . در نهايت با هم جمع كني .
تبديل فوريه تابع f :
براي محاسبه راحت تر تبديل فوريه شيفت يافته از روي تابع تبديل اصلي ، ميتونيد از ويژگيهاي تبديل فوريه استفاده كنين.
تبديل فوريه تابع ركت ميشه sinc :
کد:
sinc(x) = sin(π*x)/(π*x) )
خیلی ممنون شرمنده این نمودار اینا ببخشیدا امکان داره توضیح بدید من او عدد را ببرم بس بسمه!!!
من فکر کنم منظور از هارمونیک اینجا یه چیز دیگه باشه
من چیزی در مورد هارمونیک یه عدد نشنیدم
(۰۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۱۲:۱۹)ha_60 نوشته است: [ -> ]من فکر کنم منظور از هارمونیک اینجا یه چیز دیگه باشه
من چیزی در مورد هارمونیک یه عدد نشنیدم
سلام آقا هادي
ببخشيد كه جسارت ميكنم در محضر شما جواب ميدم . ولي فكر كنم منظورشون از اين عدد باينري همون معادل زمانيش هست . يعني يه تابعي كه تا 1/8 اول پريودش 0 و در 1/8 دوم 1 و همينطور الي آخر ...