یاشاسین
لطفا عکسهاتون رو ویرایش کنین و کوچیکشون کنین (برای کسانی که سرعت پایین دارن ممکن نیست که دیده بشن!!)
آی سی هاشون اغلب سری PT هستش ...
در مورد تغییر فرکانس (البته فرکانسشون ثابته و فقط باید آدرسشون رو تغییر بدین) هم کافیه که در فرستنده پایه های آدرس آی سی PT2262 و در گیرنده PT2272 پایه های آدرس رو بطور مشابه به مثبت یا منفی تغذیه وصل کنین ...
یعنی مثلا اگر پایه X در فرستنده رو به منفی وصل کردین , همینکار رو در گیرنده هم انجام بدین
اینطوری میشه ده ها و حتی صدها ریموت رو بطور جداگانه استفاده کرد بدون اینکه در کار هم اختلالی وارد کنند < * / * >
----------------------------------------------------------------------------
آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و بدان ایمان دارند
سلام
يه نظر غير فني !
كيفيت عكسها واقعا توپه !! تمام جزئياتشون مشخصه !
مي خواستم بي خيالشون بشم ، 6 دقيقه طول كشي تا 3 تاشون را كامل ديدم و 3 تا بقيه هم ... (فرمايش رسول جان )
يه سوال بي ربط : اين ريموت را چند خريدي ؟ بردش چقدره ؟
پاينده باشي
سلام
ممنون ازهمه
من اینو 38 هزار تومن توی رشت خریدم اما تو تهران خیلی ارزونترشم دیدیم
فک کنم منظورت از بردش چقده همون اندازشو میگی:8*10
ببخش ، من بد نوشتم !
منظور حداكثر فاصله عملياتي بين فرستنده و گيرنده در فضاي آزاد بود
حالا سايزشون بهتر شد
(۱۰-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۲۰:۱۶)rdscience نوشته است: [ -> ]ببخش ، من بد نوشتم !
منظور حداكثر فاصله عملياتي بين فرستنده و گيرنده در فضاي آزاد بود
حالا سايزشون بهتر شد
من تا 10 متر ازش گرفتم فک کنم بیشترم بشه
سلامی دوباره
من اسم این آی سی بزرگ وسط گیرندشو هم پیدا کردم
T9AAH5LGL
میخواستم ببینم یعنی هیچ راهی برای تعییر فرکانسش نیست
چون خیلی برام ضروریه
بعد با کد بندی مگه میشه طوری درستش کرد که اگه ریموتی که تو همین فرکانس کار میکنه کانالاش تداخل پیدا نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
(۰۹-آبان-۱۳۹۰, ۲۳:۵۲:۱۸)رسول نوشته است: [ -> ]اینطوری میشه ده ها و حتی صدها ریموت رو بطور جداگانه استفاده کرد بدون اینکه در کار هم اختلالی وارد کنند < * / * >
ببخشید اما من هر طوری که امتحان کردم با یه ریموت دیگم که اونم دقیقا تو همین فرکانسه تداخل پیدا میکنن
یعنی هردو رو نمیشه یه زمان ازشون تست بگیری
کسی نی جواب مارو بده
ببخشید که هی اسپم میدم
سلام.
دوست عزيز ، همونطور كه رسول جان گفتن ، بايد سيگنال ها رو code گذاري كني ...
نيازي به عوض كردن فركانس نيست و در ضمن اونقدر سخته كه بهتره بگيم نشدنيه ... !
هيچ كسي هم همچين كاري نمي كنه ...
مثلا اول رو يه سيگنال كد 2 رو مي ذاري و بعد مي فرستيش ، بعد بين گيرنده ها ، فقط يكيشون منتظر اين كد 2 هست ، در نتيجه فقط خودش برش مي داره . ( اينا رو بايد خودت براشون تعريف كني ... )
يك فرستنده مي تونه با چندين گيرنده ي متناسب با خودش ارتباط سالم بر قرار كنه ( از طريق code گذاري ... )
بحث تداخل كه جداست...
موفق باشي.
يا علي.
(۱۵-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۵۱:۲۲)sharin نوشته است: [ -> ]سلام.
دوست عزيز ، همونطور كه رسول جان گفتن ، بايد سيگنال ها رو code گذاري كني ...
نيازي به عوض كردن فركانس نيست و در ضمن اونقدر سخته كه بهتره بگيم نشدنيه ... !
هيچ كسي هم همچين كاري نمي كنه ...
مثلا اول رو يه سيگنال كد 2 رو مي ذاري و بعد مي فرستيش ، بعد بين گيرنده ها ، فقط يكيشون منتظر اين كد 2 هست ، در نتيجه فقط خودش برش مي داره . ( اينا رو بايد خودت براشون تعريف كني ... )
يك فرستنده مي تونه با چندين گيرنده ي متناسب با خودش ارتباط سالم بر قرار كنه ( از طريق code گذاري ... )
بحث تداخل كه جداست...
موفق باشي.
يا علي.
سلام
ببخشید من میدونم که اگه کد بندی کنیم میشه استفاده کرد
اما من یه ریموت 4 کاناله رو وقتی که کدبندی کردم ، وقتی با این ریموت تستش کردم دیدم کاملا با هم تداخل پیدا میکنن
بعد روی مدار این ریموت که عکسشو براتون گزاشتم توی مدار فرستندش آی سی pt2264 هست اما روی گیرندش pt ی نیست به جاش به غیر اون آی سی T9AAH5LGL سه تا دیگه آی سی توی مدار هست به این اسم ها
Uln2003 دوتا که یکی تو عکس معلومه اون یکی هم زیر همون آی سی T9AAH5LGهست{اینم مشخصات این آی سی
http://iran-micro.com/product_info.php/c...ts_id/1330}
atm..26 ببخشید این آی سی یه مقدار از اسمش رفته منم هر کاری کردم نشد بفهمم چی هست ولی توی عکس تقریبا معلومه
خو من فقط بلدم آی سی های pt رو چجوری کد بندی کنم اصلا هر کاری کردم نشد بفهمم اینا چجورین
اگه کسی میدونه بی زحمت زودتر جواب منو بدین آخه خیلی کارم لنگه
اینم تموم عکسایی با کیفیتی که از این مدار گرفتم
{کپییم خواستین بگیرین نوش جونتون}
راستی این بگم که گیرندش دو طرفست
http://up9.iranblog.com/images/bz5quahe68nmyvydjqlz.rar
5.66 MB
آقا ببخشیدا ولی تا ما اسپم ندیم مثل اینکه کسی جواب نمیده