ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چگونه از ماتریس سقف ستاره ای درست کنم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
از یه ماتریس مثلا 10*10 و led ها بصورت pwm و با تلالو به عنوان سقف ستاره ای برنامه ای استفاده نماییم که مثل شب ستاره ای چشمک بزند حالت شهاب ستاره ای با led چطور- ممنون اگر راهنمایی فرماییدالبته من یه چیزی پیدا کردم ولی زیاد جالب نیست فایلهای starboard.bas , starboard.sch
صفحه html و فیلم مربوطه را پیوست در پست سوم نمودم. کسی جالبترش را داره ممنون میشم
سلام شما باید یک ماتریس 10*10 درست کنید
یک متغیر از نوع int بسازید به این صورت

کد:
c [10,10]

حالا شما یک جدول 100 خانه ای دارید
می تونید به هر کدام به تنهایی مقدار بدید

{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}
{1 2 3 4 5 6 7 8 9 10}

می تونید به صورت سطر ستون به هریک مقدار بدید

به این شکل
کد:
c[1,1]=1
c[1,2]=0

فکر کنم اینجوری بشه

ممنون از پاسخ شما ولی باید تک تک led ها باید بصورت pwm چشمک بزنند که به نظر تلالو برسد یکدفعه روشن و خاموش نشه،ماتریس هم بخاطر اینکه سیم کشی کمتری داشته باشه علاوه از این باید بی نظمی خاصی هم داشته باشه
کسی نقشه آماده ای نداره یا برنامه میکرو و ماتریس - البته من یه چیزی پیدا کردم ولی زیاد جالب نیست فایلهای starboard.bas , starboard.sch
صفحه html و فیلم مربوطه را پیوست میکنم. کسی جالبترش را داره ممنون میشم
یه عکس سقف ستاره ای
سلام .

بین این مقدار led که نمی توانن هر کدام به تنهایی به یک pin وصل باشن پس یک سری از این led به هم وصل هستند و عکس العمل یکسان دارن و روی سطح پخش هستند .

برای اینکه برای برخی از این led ها تلالو داشته باشن دوتا راه داری
1. این led ها مشخص باشند و فقط این led ها کم نور پور نور بشن (اسان)
2. led ها به صورت اتفاقی انتخاب بشن و پالس pwm روش بره (سخت)

البته شاید راه های دیگه هم باشه
کسی بر روش دوم جناب h0x00i برنامه ای یا نظری نداره همین پیشنهاد خیلی خوبه
[b]( 2. led ها به صورت اتفاقی انتخاب بشن و پالس pwm روش بره (سخت))))
اگر قرار باشه چشمک زدن ستاره هات همیشه ملایم باشه(0 و 1 لازم نداشته باشی)
میشه از خازن و مقاومت برای هر led استفاده کنی تا از درد سر PWM رها شی. خازن با ولتاژ کمتر از 10 ولت هم خیلی کچولواند هم ارزون.
وقتی این روش رو استفاده کنی باز هم میشه سرعت روشن و خاموش شدن led ها رو تا حد زیادی از راه نرم افزاری کنترل کرد.
اما اگر لازم باشه ناگهان روشن یا خاموش بشه به مشکل بر می خوریم.
تواین ستاره های کریسمس از ماتریس استفاده کرده و با نرم افزار به هر حالتی در می آره اگه کسی تونست تغییراتی بده و به حالت شب ستاره ای در بیاره آپلود کنه

این هم یکی دیگه تواین ستاره های کریسمس از ماتریس استفاده کرده و با نرم افزار به هر حالتی در می آره اگه کسی تونست تغییراتی بده و به حالت شب ستاره ای در بیاره آپلود کنه
البته پیوست ارسال شماره 3 خودش یه ماتریس 8*13 میباشد تو بسکام نوشته شده کسی نمی تونه تغییراتی بده و آپلود کنه
با تشکر rmashmoul
(۱۱-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۵۰:۳۸)rmashmoul نوشته است: [ -> ]البته من یه چیزی پیدا کردم ولی زیاد جالب نیست فایلهای starboard.bas , starboard.sch
صفحه html و فیلم مربوطه را پیوست میکنم. کسی جالبترش را داره ممنون میشم

یاشاسین

این عکس شماتیکی که گذاشتین با چی باز میشه ؟؟

من نتونستم ببینمش!!

منظورم فقط عکس مدارشه ها , وگرنه فیلم و ... رو تونستم ببینم ...

--------------------------------------------------------
فاتح ترین اشخاص جسورترین اشخاصند (مسعودی)

فایل StarBoard.sch با برنامه eagle باز میشه. پی سی بی مدار : brd فایل pcb مدار هست و sch فایل شماتیک مدار[u] من شماتیک را jpeg کردم و تصویرش را پیوست میکنم البته با برنامه پروتل dxp هم میشه

صفحه‌ها: 1 2