(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۱۶:۴۴)h.unique نوشته است: [ -> ]ولله من هیچ تجره ای تو برنامه نویسی سیستم عامل های موبایل ندارم.
ولی در مورد برنامه نویسی میکرو میتونم کمکت کنم داداشی ;)
خوب مهندس همین هم خوبه . یعنی میفرمایید تا الان برای بلوتوس برنامه نوشتید .اگه خواستم ادامش بدم میتونم از شما کمک بگیرم
یا لااقل میتونید کسی یا منبعی معرفی کنید که برای بلوتوس برنامه نوشتن تا راهنمایم باشه . معرفی کنید
ممنون میشم
خب کدهای برنامههای بلوتوث در نت هست!
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۲۳:۱۹)babyy نوشته است: [ -> ]خب کدهای برنامههای بلوتوث در نت هست!
اصلا اینا ولش یه سوال دیگه دارم .
من چه طور میتونم ادرس IP یه ماژول بلوتوث گوشی را تو سیستم ببینم که چه مقدار هست ؟؟؟
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۲۲:۰۷)cinapa نوشته است: [ -> ]اصلا اینا ولش یه سوال دیگه دارم .
من چه طور میتونم ادرس IP یه ماژول بلوتوث گوشی را تو سیستم ببینم که چه مقدار هست ؟؟؟
آیپی؟!
توی ویندوز نمیدونم ولی تو لینوکس با hcitool میتونی بلوتوثهای فهال رو ببینی (آدرس سخت افزاریشون رو)
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۳۰:۱۱)babyy نوشته است: [ -> ] (۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۲۰:۲۲:۰۷)cinapa نوشته است: [ -> ]اصلا اینا ولش یه سوال دیگه دارم .
آیپی؟!
توی ویندوز نمیدونم ولی تو لینوکس با hcitool میتونی بلوتوثهای فهال رو ببینی (آدرس سخت افزاریشون رو)
اگه یه کم توضیح بدی که چه طوری این کار را بکنم خوب میشه . چون چرا دروغ بگم اصلا نمیفهمم چی گفتین . و چه طوری این کار را بکنم
منظورم دیدن IP بلوتوث یه گوشی یا ماژول
وقتی بلوتوثی روشن باشه؛ میشه آدرسش رو دید منظ.رم از آدرس همون عدد شبیه ff:b8:xx:xx:nn و هست!
توی ویندوز با نرم افزارهایی که من کار کردم قبلانها میتونستم فقط اسم بلوتوث ها رو ببینم! اما توی لینکس یه دستور داریم به نام hcitool
با این میشه بلوتوثهایی که روشن هستند رو دید؛ خروجیش دو چیز هست؛ یکی نام بلوتوث یکیش آدرسش!
باید هر بلوتوثی آدرس داشته باشه دیگه!
بدون آدرس نمیتونن متصل بشن
سلام به دوستان
یه سوال داشتم.آیا میشه شبیه چنین ارتباطی یک پروگرامر بلوتوث ساخت،ودر این زمینه کسی اطلاعاتی داره که به من کمک کنه،ممنون میشم
آره .
ولی من انجام ندادم.
باید اون دیتا هایی که میگیری رو بریزی تو Boot Load ( اگه اشتباه ننوشته باشم ) ، بعد باید یه کاری بکنی که من بلد نیستم تا ذخیره بشه .
پ.ن:
تو همه ی کتاب های AVR این موضوع رو توضیح داده!
سلام
کمک میخواستم در مورد برنامه نویسی میکرو برای همین پروژه که دوستمون گفتن یعنی ارتباط موبایل با میکرو از طریق بلوتوث که مثلا روشنایی منزل یا باز کردن در منزل رو با بلوتوث موبایل بشه انجام داد که روی lcd یا با روشن خاموش کردن led روی مدار نمایش بده