ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط AVR بلوتوث
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام

این پروژه برای خودکار سازی لوازم خانه از طریق بلوتوث استفاده میشه. شما میتونید در یک طرف از بلوتوث usb برای کامپیوترتون استفاده کنین و در طرف میکرو از مبدل سریال به بلوتوث استفاده کنین .در اینجا از ماژول بلوتوث sparkfun استفاده شده ، ولی شما میتونید از هر ماژول بلوتوث که از استاندارد spp (مخفف Serial Port Profile ) پشتیبانی میکنه ( همون پروتوکل rs232 ) استفاده کنین .
ویژگی های پروژه :
1 - کنترل دو سنسور دما
2 - کنترل سنسور روشنایی
3- کنترل سنسور pir (سنسور تشخیص حرکت )
4 - کنترل 5 ، وسیله دیگه
5 - وجود lcd و led برای نشان دادن وضعیت ها

شماتيك مدار با كيفيت پايين :

[تصویر:  Bluetooth_based_smart_home_circuit.gif]

عکس محیط نرم افزار کامپیوتر با كيفيت پايين:
[attachment=8919]

فایلهای برنامه نوشته شده با VB برای کامپیوتر و بسکام توی پیوست قرار دام. در ضمن اگر كسي با ارور نبودن MSCOMM32.OCX مواجه شد از اين فايل استفاده كنه. بعد از باز كردن فايل زيپ ، فايل MSCOMM32.OCX رو تو System32 كپي كنين.

منبع

سورس برنامه VB و بسكام
دوستان سلام
من اگه بخوام از طریق یه گوشی یه کد چند رقمی به ماژول بلوتوس ارسال کنم و از طرف ماژول این کد را روی LCD بنویسم چه مراحلی را باید طی کنم ؟
سلام.
شما باید تحت اون سیستم عاملی که گوشیت داره یه برنامه واسش بنویسی که از طریق بلوتوث چندبایت اطلاعات بفرسته و تو میکرو اونارو رو LCD نشون بدی.
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۴۰:۲۸)h.unique نوشته است: [ -> ]سلام.
شما باید تحت اون سیستم عاملی که گوشیت داره یه برنامه واسش بنویسی که از طریق بلوتوث چندبایت اطلاعات بفرسته و تو میکرو اونارو رو LCD نشون بدی.

منظورتون استفاده از مک و اندرويد هست ؟
من میخوام که کلا هر گوشی که تو محیط امواج بلوتوس قرار گرفت ابتدا یه صفحه تو گوشی باز بشه که درخواست کد کنه و بعد من با دادن کد مربوطه اون کد را در ماژول بلوتوس روی LCD ببینم
ایا باید برنامه فقط برای ماژول بنویسم یا نه برای گوشی ؟؟؟
میشه لطف کنید بیشتر راه نمایی کنید .
نقل قول: منظورتون استفاده از مک و اندرويد هست ؟
مک که سیستم عامل اپله.
نه ببین برنامه ی میکرو که یه برنامه ی ثابته.
ولی اگه بخوای روی هر گوشی اجرا بشه ، معمولا همه ی گوشی ها جاوا رو ساپورت میکنن ، تجت چاوا بنویس.
سیستم عامل هم منظورم ، سیمبین ، جاوا ، اندروید و ... بود.
نقل قول: مک که سیستم عامل اپله.
خوب منظورم این بود که هر سیستمی که بلوتوس داره !!!
در هر صورت من باید یه برنامه برا میکرو بنویسم ویه برنامه برای هر گوشی .
ولی میشه دیگه برای گوشی برنامه ننوشت . ؟؟ چون اصلا من با جاوا کار نکردم
اگه فکر میکنید یاد گرفتنش سخت نیست و وقت زیادی نمیگیره برم دنبالش؟؟
وگرنه یه منبع سورس تو این زمینه برام سراغ نداری ؟؟؟
ممنون که پیگیر هستین و وقتتون را در اختیارم میزارین CoolCoolCool

----------------------------------------
ساده تر بگم میخوام وقتی گوشی در محیط امواج ماژول قرار گرفت .ابتداگوشی و ماژول پير(pair) میشن و بعد از پیر کردن و مچ شدن من فقط یه کد چند رقمی از طریق صفحه کلید بدم و از ماژول دریافت کنم .حالا ایا امکان داره که بدون برنامه نویسی تحت جاوا یا اندروید و فقط از طریق صفحه کلید مثلا تن ارسال کنم .؟؟؟
نه خواهش میکنم.
ولله دقیقا نمیدونم بشه یه برنامه بنویسی که رو همه ی گوشی ها اجرا بشه یا نه.
حالا شما پروژه ی خاصی رو میخوای انجام بدی؟
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۹:۳۱)h.unique نوشته است: [ -> ]نه خواهش میکنم.
ولله دقیقا نمیدونم بشه یه برنامه بنویسی که رو همه ی گوشی ها اجرا بشه یا نه.
حالا شما پروژه ی خاصی رو میخوای انجام بدی؟

نه مهندس جان . من تا الان با بلوتوس و مخصوصا ارتباتش با گوشی کار نکردم و هیچ گونه تجربه ندارم . ولی یه مدتی هست که علاقه مند شدم به بلوتوس و ارتباطاتش و اولین کاری که میخواستم بکنم به نظرم رسید این بود وگرنه هنوز پروژه های تو این زمینه ندارم .
خب حالا اون گوشی ای که میخوای باهاش این کارو بکنی چه سیستم عاملی داره؟
(۱۲-خرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۰۰:۲۱)h.unique نوشته است: [ -> ]خب حالا اون گوشی ای که میخوای باهاش این کارو بکنی چه سیستم عاملی داره؟

جاوا ...مهندس
ولله من هیچ تجره ای تو برنامه نویسی سیستم عامل های موبایل ندارم.
ولی در مورد برنامه نویسی میکرو میتونم کمکت کنم داداشی ;)
صفحه‌ها: 1 2 3