ايران ويج

نسخه‌ی کامل: داغ کردن ترانزیستور
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام.
من یک پل h با دو تا ترانزیستور npn و دوتا pnp (bc640-bc639 زدم. اما به محض اینکه تغذیه را 4.5 و حتی 3 ولت را وصل می کنم به مدار یکی از npn ها داغ میکنه و خیلی ... ودر ضمن در خروجی هم هردو قسمت منفی خواهم داشت بدون اینکه حتی بیس ها را مقدار بدم.
امیتر npn و pnp یک سمت را دادم به خروجی و مال سمت دیگه را هم دادم به خروجی . کلکتور npn ها را دادم به مثبت pnp ها هم به منفی و بیس یک سمت (یعنی از اتصال بیس pnp npn یک طرف به هم ) و بیس طرف دیگه هم ( که باز از اتصال pnp , npn اون یکی طرف بود را هم دادم به هم.
موتوری که می خوام روشن کنم از این ارمیچر کوچیکاس که تو اسباب بازی ها هست.

اون npn که داغ میکنه را عوض هم کردم و حتی جاش را هم عوض کردم که شاید اتصال کوتاه کرده باشه اما حل نشد.

منتظر پیشنهادتون هستم
ممنون
سلام
احتمالا ترانزیستور کاملا روشن نمیشه باید ترانزیستور رو با ولتاژ بالاتری روشن کنید.
سلام. ممنون اما ولتاژ 6 هم می دم همینه فقط سریع تر داغ می کنه .
راستی 4 تا هم 1n4005 گذاشتم به عنوان هرزگرد امکان داره به خاطر اونها باشه؟

ممنون
سلام.

شماتيكش رو بذاري بهتر مي شه كمك كرد ...

موفق باشي.
يا علي.
سلام . ممنون
این شماتیک .
این درایور موتور به ولتاژ زیاد بستگی نداره ببین چقدر جریان کشی موتوره
سلام

ديودتو بر عكس وصل كردي...
اين طوري كه شما وصل كردين همه ديودها هميشه روشن هستن ....
در ضمن بيس pnp هات رو با مقاومت به ورودي وصل كن .
مشکل از دیود ها نبود چون با حذف اونها بازهم و حتی با قطع بار از مدار اون ترانزیستور داغ میشه...!
سلام
آقاي bigbig ، ببخشيد اين سوالو ميپرسم ، چون شايد بهتون بر بخوره ، مطمئنيد كه پايه هاي كلكتور و بيس رو درست وصل كردين ؟ يعني با قسمت تست ديود مولتيمتر پايه ها رو چك كردين ؟...
سلام.
همونطور كه علي جان گفتن ديود ها رو برعكس گذاشتي ...
اينا رو ببين :

http://mcmanis.com/chuck/robotics/tutori...rcuit.html
http://www.pocketmagic.net/?p=508

فكر مي كنم باياس ترانزيستور ها مشكل داشته باشه ...
زماني كه مدار شروع به كار مي كنه ولتاژ كلكتور اميتر ، 2 ترانزيستوري كه وصل هست رو اندازه گيري كن.
بايد نزديك 0v باشه ، تا حدود 0.5v هم مشكلي نيست. اين يعني ترانزيستور در ناحيه ي اشباع هست.
اگر ولتاژ دو سر Vce مقدارش بيشتر از اين حد شد ، يعني ترانزيستور در ناحيه ي فعال هست و بايد باياسينگش اصلاح بشه ...

موفق باشي.
يا علي.
سلام به همه......Biggrin
دیود ها درستندBiggrin
شما تغذیه رو برعکس دارین به مدار وصل میکنید ...Rolleyes

[attachment=6832]
صفحه‌ها: 1 2