۱۱-آبان-۱۳۹۰, ۲۱:۳۶:۲۳
۱۲-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۰۷:۲۸
میتونی با C شروع کنی(برای شروع من کتاب آقای جعفرنژاد قمی رو توصیه میکنم) ولی قبل اون بسته به نیازت (برنامه نویسی کامپیوتر یا میکرو کنترلر)باید الگوریتم بدونی.
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۳۶:۴۷
به نظر من با ویژوال بیسک شروع کن!خیلی ساده هستش سریعتر میتونید مفاهیم را یاد بگیرید!بعد که دستت راه افتاد بیا سمت زبان قدرتمند سی!
قبل از یادگیری هر زبان برنامه نویسی سعی کن الگریتم نویسی و فلوچارت رسم کردن را خوب یاد بگیری!
قبل از یادگیری هر زبان برنامه نویسی سعی کن الگریتم نویسی و فلوچارت رسم کردن را خوب یاد بگیری!
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۱۱:۳۰
salam
keili mamnon az pasokh dadan be soal man
mishe yek EBook ya PDF dar mored algoritm ha va flochart bezarin
سلام
میخواستم ببینم زبان C-C++-C#-VB.. visual studio با برنامهای برنامه نویس دیگه فرقی داره؟
سلام
من یه ++ebook farsi C ویژوال استادیو میخواستم
کسی داره؟
سلام
من بیشتر به game programmin گرایش دارم به همین علت از C++ شروع کنم بهتره.
نظر شما ها چیه؟
keili mamnon az pasokh dadan be soal man
mishe yek EBook ya PDF dar mored algoritm ha va flochart bezarin
سلام
میخواستم ببینم زبان C-C++-C#-VB.. visual studio با برنامهای برنامه نویس دیگه فرقی داره؟
سلام
من یه ++ebook farsi C ویژوال استادیو میخواستم
کسی داره؟
سلام
من بیشتر به game programmin گرایش دارم به همین علت از C++ شروع کنم بهتره.
نظر شما ها چیه؟
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۰۹:۴۱
این اموزش c++ به زبان فارسی
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۲۱:۱۸
salam
ebook C++ baraie visual studio 2008 nadarin
salam
?ebook C++ baraie visual studio 2008 nadarin
ebook C++ baraie visual studio 2008 nadarin
salam
?ebook C++ baraie visual studio 2008 nadarin
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۳۰:۵۲
سلام ذوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید ...
فیلم آموزشی توی این آدرس هست حجمش هم کمه
msdn.microsoft.com
دقیق تر
http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/hh386302
فیلم آموزشی توی این آدرس هست حجمش هم کمه
msdn.microsoft.com
دقیق تر
http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/hh386302
۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۵۳:۲۷
(۱۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۳:۱۱:۳۰)Amirahmad1997 نوشته است: [ -> ]سلامسلام دوست عزیز اگه به game programming علاقه داری مجموعه C++ Programming for Game Developers نوشته Frank luna خوبن من جلد اولش تقریبا همشو خوندم همزمان که C++ رو یاد می ده کاربرد فلان قابلیت C++ تو game میگه خلاصه هر فصل هم به صورت اسلاید تصویری هست
من بیشتر به game programming گرایش دارم به همین علت از C++ شروع کنم بهتره.
نظر شما ها چیه؟
دو جلدشو کسی بخونه و یاد بگیره میتونه شروعی واسه درس های دیگه ای که تو سایت gameinstitue گفته مثل physic و mathmathics و directx و artificial intelligence باشه
واسه اطلاعات بیشتر میتونی به سایت بری
کفیت آموزشهای این سایت در سطح نسبتا بالای هستند و به گفته یکی از مدیران ارشد شرکت EA که در خود سایت gameinstituteنوشته شده ، این مجموعه ها برای کسانی که به این زمینه علاقه مندند شروع خوبی می باشد .
۱۴-آبان-۱۳۹۰, ۰۳:۴۱:۴۷
برای اینکه بخوای برنامه نویسی رو با زبان c++ یا بیسیک یاد بگیری میتونی از مقاله های سایتwww.iranhack.ir یا www.iranhack.org استفاده کنی
این دوتا لینک دقیقا یک سایت اند
این دوتا لینک دقیقا یک سایت اند