ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشكل در ذخيره و ذخيره مجدد فايل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همگي دوستان عزيز برناه نويس ايران ويچ
اميدوارم كه حال همتون خوب باشه
به عنوان اولين پستم در اين سايت با يه مشكل برنامه نويسي در خدمتتون هستم
مشكلم در ذخيره و ذخيره مجدد فايل يا همون گزينه هاي Save و Save As هستش
برنامه ام داراي قابليت چند تبه بودنه و همين قابليت بلاي جونم شده و امكان حذف اين قابليت وجود نداره
مشكل اينجاست وقتي كه Tab1 باز هستش و يك سري اطلاعات وارد مي كنم و گزينه Save رو انتخاب مي كنم اطلاعات وارد شده بدون هيچ مشكلي در يه فايل با پسوند auc ذخيره ميشه. ولي وقتي بر روي دكمه New كليك مي كنم و يه Tab جديد ايجاد مي كنم و اطلاعاتي در Tab جديد ايجاد شده وارد مي كنم و گزينه Save رو مي زنم بدون اينكه پنجره Save باز بشه اطلاعات وارد شده رو به صورت خودكار برروي فايل قبلي ذخيره شده يعني Tab 1 ذخيره مي كنه و اطلاعات از قبل ذخيره شده Tab 1 از بين ميره
نمونه برنامه اي قرار دادم كه بيشتر متوجه مشكلم بشين
ممنونتون ميشم اين نمونه رو دانلود نماييد و مشكل من رو برطرف نماييد
با تشكر فراوان

نمونه سورس
من اینترنتم GPRS ایرانسل هست از تنها سایتی که دانلود نمیکنه همین پرشین گیگ هست. نمیتونم دانلود کنم وگرنه کمکتون میکردم...
کس دیگه ای از دوستان نیست کمکم کنه ؟؟؟
من خیلی متوجه مشکلت نشدم ولی کار ذخیره کردن اطلاعات داخل فایل رو باید حساب شده تر و با توجه به تعداد و شماره

تبی که داخلش هستی انجام بدی

اینجا اینترنت پرسرعت ندارم و نمی تونم سورس 2 میگیت رو دانلود کنم اما اگه تونستی فقط اون تکه کد ذخیره اطلاعاتت رو

بزار اینجاتا بیشتر بررسیش کنیم
نميشه دوست عزيز بايت حتما دانلود كنيد تا متوجه بشين
كسي ديگه اي از دوستان نيست به داد من برسه ؟؟؟
نميشه دوست عزيز حتما بايد دانلود كنيد
كس ديگه اي از دوستان نيست به داد من برسه ؟؟؟
کسی نیست مرا یاری کند ؟؟؟ SadSadSad
یه جوری گفتی برنامه چند تبه و مشکل فایل رو فایل ریختن داره که ما گفتیم الان یه باگ تو کامپوننتهای برنامه پیدا کردی!

گل پسر! وقتی داری یه تب جدید می سازی یه جا تو یه متغیری، تگی، چیزی ثبت کن که تب جدید ساختی که وقتی طرف رو Save کلیک می کنه برنامه تکلیفش رو بدونه!

[attachment=6871]
ممنون دوست عزیز مشکلم نصفه نیمه لا بر طرف شد
وقتی اطلاعات Tab1 رو ذخیره می کنیم مثلا در آدرس "C:\Tab1.auc" و بر روی دکمه New کلیک می کنم و Tab2 رو ایجاد می کنم و اطلاعات مورد نظر رو وارد می کنم بدون هیچ مشکلی اطلاعات رد در یه آدرس جدید مثلا "C:\Tab2.auc" ذخیره می کنم (مشکل قبلی حل شده) اما مشکل اینجاس که وقتی به Tab1 میرم بر روی گزینه Save کلیک می کنم اطلاعات به جای اینکه در مسیر "C:\Tab1.auc" بشه در مسیر "C:\Tab2.auc" ذخیره میشه
با بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم که اشکال از دستور AddressFile=CommonDialog.FileName هستش.
زیرا با این یه خط دستور تنها آخرین مسیر فایل ذخیره شده رو نگهداری می کنم و مابقی رو از بین میبرم.
می خواستم بپرسم که با استفاده از آرایه ها میشه این مشکل روبر طرف کرد یا خیر ؟؟؟
اگر جواب مثبت هستش نحوه این کار رو لطفا به طور کامل توضیح دهید
با تشکر
من تو پست قبلی هم بهت گفتم وقتی یک کاری انجام می دی که بعدا برات مهم هست

بدونی این کار رو انجام دادی یا نه باید حتما اون رو جائی ثبت کنی تا در موقع لزوم ازش استفاده کنی.

خوب پس با این حساب در مورد تب های جدیدی که ایجاد می کنی باید چه چیزهایی رو ثبت کنی؟ یه کاغذ و قلم بردار و

برای خودت بنویس مثلا:

1- ذخیره شده؟
2- آدرس فایل ذخیره شده
3- این یک تب جدید هست یا از روی دیسک با دستور Open باز شده
4- آیا تغییراتی در اطلاعات تب صورت گرفته که نیاز به ذخیره داشته باشه؟
....

خوب وقتی این فهرست کامل شد می تونی اونها رو داخل یک آرایه بریزی، برای این کار بهتره یک آرایه دوبعدی ایجاد کنی

Dim TabDetail (100,10) As String

از قسمت اول برای دخیره تب ها و از قسمت دوم برای ثبت خصوصیات اونها استفاده کن مثلا:

برای تب اول می شه :

کد php:
TabDetail(1,1) = "FormTab1" نام تب
TabDetail
(1,2) = "Save"  تب ذخیره شده
TabDetail
(1,3) = "D:\NEw Folder"  آدرس فایل 
TabDetail
(1,4) = "OpenFile"  یک فایل ذخیره شده که در برنامه باز شده 

و برای تب دوم می شه :

کد php:
TabDetail(2,1) = "FormTab2" نام تب
TabDetail
(2,2) = "NoSave" هنوز ذخیره نشده
TabDetail
(2,3) = "" چون هنوز ذخیره نشده آدرسی بر روی هارد ندارد 
TabDetail
(2,4) = "NewTab"  این یک تب جدید هست که در برنامه ایجاد شده 

بابت توضیح کاملتون ممنونم
یه سوال دیگه هم داشتم
چه طوری از این آرایه باید استفاده کنم ؟؟؟ منظورم اینه که آرایه TabDetail(1,1) رو چه طوری باید در حافظه ایجاد کنم و به دنباله اون TabDetail(2,1) و الی آخر؟؟؟