ايران ويج

نسخه‌ی کامل: حداکثر فاصله بین دو میکرو در ارتباط سریالی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همه دوستان.
من برای اینکه بین دو تا میکرو بصورت سریالی اطلاعات رد و بدل کنم بینشون سیم کشیدم,حالا می خوام بدونم طول این سیم حداکثر چقدر می تونه باشه؟
با طول 10 سانت جواب گرفتم اما نیاز به مسافت بیشتری دارم.
متشکر
سلام
من تا 1متر به سختی جواب گرفتم
حالا نمیدونم این سختی که کشیدم برای برد برد بود یا برای زیاد بودن طول سیم.......!!!
سلام دوست عزیز به جای سیم با طول زیاد چرا از ماژول های ارتباطی بیسیم مثل HMTR استفاده نمی کنی کار باش راحته و تو همین انجمن طریقه استفادش گفته شده تا بردی به شعاع 200 تا 300 متر هم واست جواب میده البته اگه کارت اینه که همزمان هم ارسال و هم دریافت داشته باشی بااین ماژول ذکر شده امکان پذیر نیست چون HMTR یه ماژول Half duplex یا نیمه دو طرفه هست یعنی در آن واحد نمی تونی هم دریافت و هم ارسال داشته باشی
من همیشه با این مدل 315 مگا هرتزیش مشکل دارم
سلام,
خواستم بگم من با این تنظیمات تا فاصله 2ونیم مترجواب گرفتم,حتماًبیشترهم میشه.
متشکر
کد:
$regfile = "m8def.dat"
$crystal = 4000000
$baud = 2400

سلام
استاندارد rs232 تا 15 الي 30 مترو جواب ميده . ولي اگه دو تا ميكرو رو كه هردوشون استانداردشون ttl هستند رو وصل كني اين فاصله كمتر ميشه چون ولتاژ كمتره به خاطر همين نويز بيشتر خودشو نشون ميده ، به خاطر همين ميتوني از دوتا آيسي max232 استفاده كني و يكيشو بزاري كنار يه ميكرو و يكي ديگه رو بزاري كنار ميكرو دومي...
در ضمن بين دوتا سيم tx و rx حتما يه گراند(منفي) بايد بزاري...
(۱۸-آبان-۱۳۹۰, ۱۵:۱۳:۲۳)علي برقي نوشته است: [ -> ]ميتوني از دوتا آيسي max232 استفاده كني و يكيشو بزاري كنار يه ميكرو و يكي ديگه رو بزاري كنار ميكرو دومي...
در ضمن بين دوتا سيم tx و rx حتما يه گراند(منفي) بايد بزاري...
سلام علی جان,متشکر اگه امکانش هست در مورد این آی سی بیشتر توضیح بدین,کارش چیه و نحوه اتصلاش به میکرو و ... ؟
بازم ممنون

حداکثر فاصله به فرکانس محیط نوع سیم و پروتکل بستگی داره و میزان اطمینانی که می خوای به سیگنال داشته باشی
فرکانس هرچی کمتر باشه نویز هر چی کمتر باشه این فاصله بیشتر
سیم ها اگه تویستد (به هم تابیده) و شیلد باشن این فاصله بیشتر می شه
پروتکل هم مثلا rs232 چون داره از ولتاژ بالاتری استفاده می کنه بنابراین برد بهتری رو می ده ولی مثلا rs485 که از تفاضل دو تا ولتاژ استفاده می کنه از اون هم بهتره
کاتالوگ max232 و max485 رو نگاه کنی دستت می یاد چی کار می کنن