سلام
به این نوع مبدل ها اصطلاحا چاپر (Chopper ) میگن . اگر
همین اسمو گوگل تایپ کنی ، کلی مدار پیدا میکنی.
من چنتا پی دی اف برات میزارم . اگر باز هم به مشکل بر خوردی ، سوالتو بپرس.
(۱۷-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۱۷:۳۶)علي برقي نوشته است: [ -> ]سلام
به این نوع مبدل ها اصطلاحا چاپر (Chopper ) میگن . اگر همین اسمو گوگل تایپ کنی ، کلی مدار پیدا میکنی.
من چنتا پی دی اف برات میزارم . اگر باز هم به مشکل بر خوردی ، سوالتو بپرس.
متاسفانه من تجربه ای در زمینه الکترونیک ندارم و بناباین خودم نمیتوانم این درایور رو بسازم
توی این مدارها جریان ثابت خروجی خیلی مهم هستند که کار راحتی نیست تازه اضافه شدن pwm هم توی مدار یکم کارو سخت می کنه
دستگاه های امادش هست در حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان البته بسته به توان و امکاناتش قیمت فرق می کنه ولی مطمئنن از هزینه طراحی یکی از این ها کمتر
و مهم هم استفاده این مدار هست توی LED های توان بالا سیم کشی ها هم باید طراحی بشن
برای کجا می خوای و چه LED ای؟
(۱۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۵۹:۳۳)ha_60 نوشته است: [ -> ]توی این مدارها جریان ثابت خروجی خیلی مهم هستند که کار راحتی نیست تازه اضافه شدن pwm هم توی مدار یکم کارو سخت می کنه
دستگاه های امادش هست در حدود ۱۰۰۰۰۰ تومان البته بسته به توان و امکاناتش قیمت فرق می کنه ولی مطمئنن از هزینه طراحی یکی از این ها کمتر
و مهم هم استفاده این مدار هست توی LED های توان بالا سیم کشی ها هم باید طراحی بشن
برای کجا می خوای و چه LED ای؟
دستتون درد نکنه که حداقل تو این سایت چند نفر جواب منو دادند. واقعیتش اینه که با شل کردن سر کیسه این درایوری که آدرسشو داده بودم سفارش دادم
تا چند روز دیگه میرسه به دستم. فقط یه سوال من میخوام با این درایور ال ای دی های پاور 3 وات رو روشن کنم(حدود ده الی 15 عدد) به نظر شما که مشکی نیست؟ در مورد منبع تغذیه مناسب هم راهنماییم کنید. ممنون
led هات رو باید ببنی چند امپر می کشن یک وات که ۳۵۰ است این اگه اشتباه نکنم ۷۰۰ بود (کاتالوگش رو ببین) ولتاژ هم به رنگ بستگی داره سفید و آبی معمولا ۳.۲ و قرمز ۲.۲ هست که مثلا برای سفید روی ۱۰ تا می شه ۳۲ ولت که مشکلی نداره ولی ۱۵ تا رو فکر کنم نشه
چند اینو؟
اینا مستقیم از ۲۲۰ هم هست که دردشر نکشی برای پاور من ترانس معمولی دادم پیچید ارزون تر بود چون قیمت های سوییچیمگ ها بالاست
سلام مجدد. من این درایور ها رو واسه طراحی یه سیستم روشنایی واسه آکواریوم میخواستم که طلوع و غروب خورشید و حالت رعد و برق رو شبیه سازی کنه. با یه آقایی قرار داد بستم که با میکرو کنترلر سیستم رو طراحی کنه و چون قرار بود کنترل نور ال ای دی ها با pwm باشه منم مجبور شدم پول زیادی بابت خرید درایور بدم. ولی متاسفانه اون آقا زده زیر قرارداد و پول بسیار بیشتری بابت طراحی کنترلر میخواد. منم تصمیم گرفتم طراحی رو خودم انجام بدم ولی مشکل اینجاست که از نظر سخت افزاری با قطعات الکترونیک آشنا نیستم. من با زبان بیسیک آشنایی خوبی دارم و چنتا آموزش بسکام برای avr رو هم مطالعه کردم و مشکل زیادی برای برنامه نویسی ندارم ولی نمیدونم به چه قطعاتی نیاز خواهم داشت و چگونه باید اونا رو به هم وصل کنم. یه کتاب آموزش الکترونیک هم خریدم ولی کمکی به فهم مطلب بهم نکرد. حالا میخوام بدونم نظر شما چیه؟ آیا آموزش مناسبی وجود داره که بطونه به من تو طراحی این سیستم کمک کنه؟ آیا بورد های آموزشی میکروکنترلر ها برای من مفید خواهد بود؟ یا یه راه حل دیگه میتونین پیشنهاد کنین؟ ممنون میشم کمکم کنید.
ترانس معمولی بود که گفتم دادم پیچیدن، به درد نخورد ۴ آمپر که می کشیدی داغ می کرد بنابراین بی خیال شدم یه سوییچینگ خریدم
شما با این مدار فقط یه میکرو می خوای با همون آموزش های avr هم کارت راه می افته از این بردهای آموزشی هم استفاده کنی نباید مشکل داشته باشه فقط ببین خروجی pwm داره یا نه
کنترل رنگ هم اگه به خوای به ۳ تا دونه از این ها نیاز داری
(۰۳-آذر-۱۳۹۰, ۱۰:۱۷:۳۴)ha_60 نوشته است: [ -> ]ترانس معمولی بود که گفتم دادم پیچیدن، به درد نخورد ۴ آمپر که می کشیدی داغ می کرد بنابراین بی خیال شدم یه سوییچینگ خریدم
شما با این مدار فقط یه میکرو می خوای با همون آموزش های avr هم کارت راه می افته از این بردهای آموزشی هم استفاده کنی نباید مشکل داشته باشه فقط ببین خروجی pwm داره یا نه
کنترل رنگ هم اگه به خوای به ۳ تا دونه از این ها نیاز داری
فقط با آموزش avr؟!! تا اونجایی که میدونم قطعات دیگری هم نیاز هست که به میکرو وصل بشن مثلا یه قطعه که باید وصل بشه تا ساعت میکرو دقیق کار کنه. من با این قطعات و نحوه اتصال اونا آشنا نیستم. یه آموزش میخوام که خیلی ساده این قطعات رو به صورت عملی آموزش بده. بازم ممنون
ساعت میکرو درست کار نکنه چه مشکلی پیش می یاد؟
مثلا تو یک روز ۵ ثانیه هم خطا داشته باشی
کتاب های آموزشی avr اون قطعات جانبیشو هم دارن pdf چند صفحای ای برای کسی که یکم آشنا باشه فکر نکنم به دردت بخوره و گرنه توی سایت بگردی آموزش زیاده
سلام خسته نباشید
http://www.meanwell.com/search/ldd-h/default.htm
آقا ی امین زاده این DC-DC Constant Current LED driver LDD-H ser که این دوستمون در بالا بهش اشاره کرده بود قیمتش حدودا چنده؟
همین طور LED های 3 وات سفید رنگ حدود قیمتشون چه طوریه ؟
با اون چند تاشو میشه دیم کرد ؟
ممنون