سلام
من میخوام از چند تا کلاینت به اس کیو ال سرور روی سرورم متصل بشم ار کانکشن استرینگ زیر استفاده میکم
کد:
Data Source=192.168.1.2;Initial Catalog=mydb;Integrated Security=True;Pooling=False
اما متصل نمیشه
مشکل از کجاست؟
هیچ اروری هم نمیده
این ارور را الان میده باید چبکارش کنم؟
کد:
---------------------------
A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
OK
Sqlserver رو برای کار روی شبکه تنظیم کردید و بازم مشکل داره؟
instance سرور پیشفرضه یا اسم داره؟
این کار را انجام داده بودم جواب نگرفتم!ویندوزی که به عنوان سرور ازش استفاده می کنم 7 است مشکل از کجاست؟
نه منظورم اینه که سرور SQL تون اسم داره یا پیشفرضه؟
اگه درست متوجا شده باشم منظورتون را!
اسم داره!
instance-name:sql2008
خب اگه اسم داره connection string رو فک کنم همچین چیزی باید بگذارید:
کد:
Data Source=192.168.1.2\sql2008;Initial Catalog=mydb;Integrated Security=True;Pooling=False
جواب نداد
نقل قول: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)
سلام.
شاید رو سیستم مورد نظر فایروال on باشه. آنتی ویروس و فایروال های موجود رو هر 2 سیستم رو off کن.
از یوزر sa هم استفاده کن.
تنظیمات SQL Server Configuration Manager رو هم یه نگاه بکن.
ببین میتونی سرور رو پینگ کنی؟
اگه نتونستی پینگ کنی که فایر وال داره اگه نه که پس مشکل از سروره
در ضمن بعد از ip سرور پورت sql رو بنویس و ببین
در ضمن ایا sql serverرو برای ریموت کانکشن تنظیم کردی؟
از طریق Sql Server configuration masnager/sql server network manager/protecol fro mssql server
بین ایا tcp/ip در حالت enable هست و....
با این کانکشن استرینگ نمیتونی کانکت بشی چون این کانکشن استرینگ رو لوکال جواب میده تو ریموت باید از یوزر پس و کانکت از طریق خود sql server استفاده کنی
برو به propertise/security/server authentication و بزارش روی sql server and windows
فناوری اطلاعات | هوشمند سازی
سلام به همه دوستان گلم
داشتم دنبال مقالات شبکه می گشتم به سایت شبکه من برخوردم. مطالب جالبی داشت کلی حال کردم. راستی دوستانی که دنبال کار هستن حتما یه سری بزنن چون شرایط کاری خوبی داره و میشه تو شهر خودمون باهاشون همکاری کنیم. اینم آدرسش:
www.shabakeman.com
تا خبر بعد باااااااااااااااااااای.