ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ارتباط یک کلاس با کامپوننت در فرم
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و احترام خدمت اساتید و دوستان گرامی

من واسه ارتباط sql با C# یک کلاس نوشتم و الان مشکلم اینجاست که برای چاپ اطلاعات بانک که در یک گرید باید صورت بگیره و من نمی تونم از درون کلاسم به اجزای فرم ارتباط برقرار کنم مثلا

فرض کنید ما یک تکست باکس در فرم می زاریم و بخواهیم از کلاس که تعرف کردیم متنی رو در تکست باکس قرار دهیم

چگونه باید این کار را انجام دهیم

با تشکر
سلام
من اصلا مشکلتونو نفهمیدم. اون کلاس چی خروجی میده؟ با bind کردن اطلاعاتو میخواید بریزید یا دستی؟
آخه این چه کلاسیه که خودتون نوشتین و حالا برای استفاده ازش مشکل دارید!!؟ Biggrin
سلام

کلاس مشکلیی نداره / و من می خوام از درون کلاس با اجزای فرمها ارتباط برقرار کنم مثلا تکست باکس یا دیتا گرید

منتظر جواب شما ؟
خب چه جوری میخواید؟ این کلاس شما چهجوری اطلاعاتو میده بیرون؟ به چه روشی؟
public void DbGrid(string cmd , string tlb)
{

new_Connection();
ExecuteSQL2(cmd,tlb);

if (Form1.frm1 == null)
{

Form1.frm1 = new Form1();

}
Form1.frm1.Show(); ******************************************
Form1.frm1.dg1.AutoGenerateColumns = true;
Form1.frm1.dg1.DataSource = objDataSet;
Form1.frm1.dg1.DataMember = tlb;
//Clean up
objAdaptor = null;
objCon = null;

}

alan man moshkelo taghriban bar taraf kardam ama
barye inke etelato bede biron bayad ye bar form ro show kone , ama nemikham intor bashe , hadafam inke roye form faal biyad , masalan form1 yek dokme gozashtam va goftam ke tabye balaro farakhoni kon , va dar form1 ye data grid gozashtam mikham vaghty dokmaro mizanam roye hamon data grid biad na inke ye form az noe form1 dorost kone bad neshon bede
omidvaram ke tozihatam kamel bode bashe

بازم من نفهمیدم چیکار میخپاید بکنید
برای مشکل فرم جدید, باید از this برای کار با فرمی کهروش هستید استفاده کنید به جای متغیر فرم.
اگه هنوز مشکل دارید یه نمونه چیزی که میخواید ضمیمه کنید
salam

mikham bedonam ke az ye kelas chejori ba ajzaye ye form be tor mostaghim ertebat bargharar konim

masalan man ye ye table o selecty mikonam mikham roye form ke yek data grid dare namayesh bedam

???????????????
گفتم که. با this
مثلا this.dg1.AutoGenerateColumns = true
سلام.
فکر میکنم میخواد از تو کلاس خروجی رو بریزه تو دیتاگرید.

ببین دوست عزیز. شما یه متدی تو کلاست داری که صداش میزنی تا عملیات select رو برات انجام بده. این متد میتونه چند تا پارامتر به عنوان ورودی داشته باشه که در شرط select ازشون استفاده کنی و جواب رو محدودتر کنی. در نهایت هم میتونه یه خروجی داشته باشه. یه خروجی از نوع dataset یا datatable.

بعد این متد رو تو فرمت صدا میزنی و حاصلش رو به دیتاگریدت نسبت میدی.