سلام
من raeis هستم
آقا من میخواهم هریک ازفیلد های یک رکورد از یک بانک اطلاعاتی accses درvb6را برای یک نفرfaxکنم
چگونه باید این کارانجام داد؟کد را میخواهم.
فقط جواب را کامل و واضح بدهید!ونگویید با کامپوننت Kdteleمیشوداین کارراکرد
سلام
چايي نميخواي...؟
این چه جور پاسخیه!!!
اگر مشکلت این که گفتم با کامپوننت kdteleپاسخم را ندهید خوب مشکلی نیست اگر می توانی پاسخم را با کامپوننت kdteleپاسخم را بده ولی اگر پاسخم را میدهی کامل پاسخ بده
با تشکر raeis
سلام آقای هادی امین زاده:
لینک بالا را کامل مطالعه کردم ازشمامتشکرم که آدب سوال پرسیدن را به من یاددادید .وازاینکه نحوه ی بد سوال پرسیدنم موجب بی احترامی شده است عذر می خواهم و لی شماهم دچار سوتفاهم شدیده اید:
باید بدانید که من درحال انجام یک پروژه ی فوق العاده خوب و جدید هستم که از دو بخش سخت افزاری و نرم افزاری تشکیل میشود و برای انجام آن ماه ها تحقیق کردم این را گفتم که فکر نکنید اهل تحقیق نیستم وبرای یافتن جواب سوال بالا هم این سایت را و هم سایت های دیگر با دقت گشتم ودر این ضمینه جوابهای زیادی را هم پیدا کردم اما جواب مورد نظرم را پیدا نکردم .این که گفتم با کامپوننت kdtele جوابم را ندهید بخاطر این است که در پروزه ای که دارم انجام میدهم نمی توانم از این کامپوننت استفاده کنم ودر ضمن من از شما راهنمایی خواستم .و همچنین اینکه شما حسن نیت خودتان را نشان دهید تا ببینید ازسوی من به شما منفعتی میرسد یا خیر.شاید با نام کاربری من مشکل داشته باشید وبگویید که گستاخانه است اما باید بگویم که این نام خانوادگی من است که به اشتباه کاراکتر ' i 'درپایان آن تایپ نشده است.
پاسخ به سوال بالا میتوانست به من کمک بزرگی کند راستی ازکی تاحالا کمک به دیگران وقت هدر دادن است .
در ضمن به عنوان یک دوست از شما می خواهم که هیچ وقت در مورد چیزی که از آن اطلاعی ندارید قضاوت زود به هنگام نکنید و هرگز نقش یک روانشناس را بازی نکنید چون روانشناس نیستید و نمیتوانید افکار دیگران را بخوانید.این سوال میتوانست آغاز سوال های من از شما باشد شما که از سوال خوب خوشتان می آید اجازه میدادید که در ادامه بحث سوالات دیگرم را از شما بپرسم.
با تشکر
راستی مرد یخی نام کاربری جدیدم به جای نام کاربری raeis است.
برای من که سوتفاهمی پیش نیومد
اون مقاله که دیدی مال اریک ریموند و من کلا خیلی از این آقا خوشم می یاد مقالات خوبی می نویسه همین امروز یکی دیگش رو لینک دادم توی همین فروم
من فقط دیدم سوالت مشکل داره گفتم اینو بخونی کمکت می کنه اون جواب پست دوم هم دقیقا به همین خاطر که سوالت اشتباه
سوال رو باید اینجوری بپرسی
"من می خوام با مودم کامپیوتر بدون استفاده از kdtele فاکس ارسال کنم «ن خیلی گشتم و چیز به درد بخوری پیدا نکردم کسی می دونه با چه روشی می شه با فاکس مودم ارتباط برقرا ر کرد؟ یا می دونه من دقیقا باید دنبال چی بگردم؟"
نقل قول: من می خوام با مودم کامپیوتر بدون استفاده از kdtele فاکس ارسال کنم
می تونید از FaxServer خود ویندوز استفاده کنید یا حتی کامپوننت های دیگه ای که برای این کار وجود دارند مثل
EASendMail SMTP اگه دقیق تر بگی تا حالا چه کار کردی و دقیقا کجا گیر کردی بهتر می تونیم کمکت کنیم.
سلام.
در تکمیل صحبت های هادی جان:
کاربر محترم کسی با نام کاربری شما مشکلی نداره. نام شما هر چی باشه ماهیت یک کاربر رو داره.
ضمن این که گذشته از نوع سوال پرسیدن یه نگاهی به عنوان تاپیک بیندازید. شما قوانین اولیه فروم رو نقض کردید و این تاپیک همون ابتدا باید قفل میشد. اما مدیران انجمن ملاحظه کردند و دوستانه شما رو راهنمایی کردن.
این جا رو هم مطالعه بفرمایید.