با سلام به همه دوستان عزیز
من قصد دارم یه زبان برنامه نویسی رو خوب یاد بگیرم و تا الان هم یه مطالعاتی البته کم درباره vb و c# داشتم میخوام اگه قرار باشه تا سن 60 سالگی هم طول بکشه بشینم و یه زبون رو خب یادبگیرم تو نت هم حسابی سرچ کردم اما یه سری نظرات استادنه می خوام اونایی که الان حرفه ای ان راهنمایی کنن چون میدونم با روش آزمایش و خطا آدم به جایی که میخواد نمیرسه زبانم هم خوبه و مشکلی ندارم
فقط لطفا طوری بگین که برای من مبتدی کابردی باشه و بعد حسرت گذشته رو نخورم
که چرا باین شروع کردم و........... سوالم اینه با چه زبانی شروع کنم و راهش(منبع معرفی کنید)
دوستان تجارب خودشون رو بگن
مرسی
خب مسئله اول اینه که برای چی میخواید یاد بگیرید، برای چه کاری
کلا هدف و هدف هاتونو بگید اول.
هر زبونی به یه دردی میخوره
مسلما هدف شمایی که قصد دارید تازه یک زبان رو یاد بگیرید یا به عبارتی "برنامه نویس" بشید اکسپلویت نوشتن نیست!
قصدتون نوشتن برنامه کاربردی باید باشه.
من #C رو اصلا تایید نمیکنم, کلا باهاش مخالفم, زبونی هست که به جای اصولی طراحی شدن برای رقابت بین شرکت ها ساخته شده. vb خیلی بهتره.
در کل شما نمیتونید با یک زبان کارهاتون رو انجام بدید بالاخره روی به همه نوع برنامه نویسی میارید (اگر علاقه داشته باشید)
یعنی باید چند زبان رو یاد بگیرید.
من برای
برنامه های کاربردی: Visual BASIC
بانک اطلاعاتی: SQL
تحت وب: PHP
رو انتخاب کردم و C هم که معتقدم همه کسایی که "برنامه نویس" هستند باید بدانند!
قبل از هر چيز بگم که من خودم رو برنامه نويس نميدونم
همينجا هم شروع کردم به برنامه نويسی
اگه هدفت از ياد گيری هدف اقتصادی هستش که به نظر من بهتره بری ادامه تحصيل بدی.
ولی اگه ميخوای واسه علم خودت ياد بگيری، همون مطالبی که توی net هستش کافيه.
مثلاً يه پروژه رو شروع کن با دانش خودت و هر جا که گير کردی با سؤال يا جستجو ميتونی کمی بيشتر به دانشت اضافه کنی.
اين هم در نظر بگير که هيچ برنامه نويسی 100% به يک زبان تسلط نداره ( مگه اينکه کل MSDN رو حفظ کرده باشه ) يعنی اينکه هميشه توی پروژه چيز های جديد ياد ميگيری
با سلام و تشکر از دوستان گرامی
من دوس دارم برنامه های کابردی که همیشه یه پاشون دیتابیسه بنویسم
وبی یه جورایی دیگه داره منسوخ میشه و الان همه جا حرف از برنامه های دات نت هست حتی وبی هم چندوقته که دات نته شده من میخوام یه چیزی رو یادبگیرم که تو آینده به دردم بخوره شاید هم من نمیدونم خوب دوستان منتظر نظرات بیشتر شما هستم/
مرسی
سلام
ویبی منسوخ نشده!از این حرفا اینجا بزنی سرتو به باد میدی ها!(شوخی کردم)
ویبی نسخه های قدیمی تر مثل ویبی6 منسوخ شده!ولی نسخه دات نت اون هست که خیلی خیلی قدرتمنده و الان کل دنیا خیلی برنامه نویسا ازش استفاده میکنن.
Mohandese_Javan: ویبی نسخه های قدیمی تر مثل ویبی6 منسوخ شده
داداش ویبی 6 هم منسوخ نشده! از این حرفا اینجا بزنی سرتو به باد میدی ها! (شوخی کردم)
قدرت یک زبان => قدرت شما در برنامه نویسی
قدرت یک زبان => قدرت شما در برنامه نویسی
سلام دوست عزیز درسته من از برنامه نویسی چیزی نمیدونم ولی با این حرف کمی مخالفم چون من فکر نمیکنم شما هم با من مخالف باشی که قدرت زبانی هایی مثل# cوc یا c++ رو با وبی یکی بدونی حالا برنامه نویس به هردو سه مسلط باشه ما در وبی به خیلی از چیزها دسترسی کامل نداریم و اون ها رو از طریق ران تایم هاش اجرا میکنیم درصورتیکه در زبان های که مثال زدم میتونی به سطوح پایین سیستم هم دسترسی داشته باشی و... خیلی چیزایی دیکه بحث راجبش توسط منه مبتدی نابلد درست نیست
به هر جهت سوال ما این بود که من از چی شروع کنم و چند تا منبع خوب خوب(منابع زیاده ) که آدم وقتی میخونه یه چیزی یاد بگیره رو معرفی کنید؟!!!!
#c رو که اصلا با c و ++c یکی نکن. درسته در این 2 زبان قدرت بسیار بالا تر هست. این موضوع رو در یک مبحث اشاره گرها هم میشه درک کرد. ولی برای نوشتن برنامه های ویندوزی من وی بی رو ترجیح میدم.
اگه میخواهی برنامه های دیتابیسی بنویسی
من بهت دلفی رو پیشنهاد میدم
چون همین الانش داره بانکهایی مثل
mssql
mysql
oracle
db2
interbase
firebird
و خیلی چیزهای دیگه رو ساپورت میکنه
علاوه بر اون در نسخه XE2 میتونین برای سیستم عامل های دیگه مثل مکنتاش و موبایلهایی با سیستم عامل اپل مثل imate و iphone برنامه بنویسید
اگه میخواهید برنامه های تحت وب بنویسید C# و ASP.net رو به شما پیشنهاد میدم چون بازار کاری خوبی تو ایران داره
من نمیدونم چی رو پیشنهاد کنم
خودم VB.NET کار میکنم . توی برنامه نویسی تجاری و سطح بالا، اگه بهترین زبون نباشه، یکی از بهترین هاست. احساس راحتی باش میکنم چون هر چیزی رو که بخوام میتونم با بالاترین سرعت پیاده کنم و کمتر آدمو دربند قوانین و ... میگذاره. البته مطمئنا این زبون بدرد برنامه Utility سطح پایین، سرعت بالا(پردازش های سنگین) نمیخوره. ولی شدیدا تکنولوژی .net توسط مایکروسافت در حال پیشرفته. البته یه خرده هم قابلیت بین os بردن داره توسط mono
در مورد C# و VB.net من اطمینان کامل بهتون میدم قدرت جفتشون یکیه. هیچ تفاوتی ندارند به جز چند syntax
برای بین os رفتن فک کنم java بهترین باشه
در مورد دلفی هیچ اطلاعاتی ندارم => ما که چیزی نگفتیم آقا مبین بودی؟ اسما رو یادم رفته!
زبان C++ و C به نظر من اصلا به درد برنامه نویسی تجاری نمیخوره. فقط هزینه هارو بالا میبرن.
در نهایت انتخاب زبون یه کم سخته. خودتون باید دقیقا نیازهاتونو در نظر بگیرید. دقیقا امکانات هر زبانی رو بررسی کنید با توجه به نیاز هاتون. تا شاید بتونید زبان مورد نظرتونو انتخاب کنید.