۲۱-آبان-۱۳۹۰, ۱۴:۴۷:۳۲
سلام دوستان عزيز
من دارم رو يه پروژه کار ميکنم که حفاظت برنامه برام خيلی مهمه
اين برنامه همراه سخت افزار فروخته ميشه
يعنی اينکه يه mini pc هستش که روش windows 7 embeded نصب ميشه و فقط همين برنامه.
توی صحبت هايی که با بعضی از دوستان داشتم به اين نتيجه رسيديم که بهترين راه اينکه توی خود برنامه يه کد سخت افزاری واسه همون دستگاه بزاريم و کامپايل کنيم.
که روی سيستم ديگه اصلاً باز نشه. چون تعداد فروش اين سيستم انقدری زياد نيست مشکلی پيش نمياد.
حالا مشکلی که برام پيش اومده update کردن برنامه هستش.
اين برنامه هر چند هفته يک بار online update ميشه و توی update فايل اصلی برنامه رو مجبوريم عوض کنيم، چون function های جديد نوشته ميشن و ...
يعنی با اين کار اون کد سخت افزاری که با برنامه کامپايل شده از بين ميره
يه پيشنهاد ديگه اين بود که function ها رو بايد update بشن رو بريزيم توی dll و اونا رو update کنيم که فايل اصلی update نشه.
ولی به چند دليل شدنی نيست.
اول اينکه تمام کار اين برنامه همون function ها هستن، يعنی هر کسی ميتونه import کنه و ...
دوم اينکه اگه خود فايل اصلی نياز به update داشت چی؟
يعنی اگه از همون روش کد سخت افزاری استفاده کنم بايد واسه هر مشتری يه update پک جداگانه بنويسم و بزارم رو server که کار احمقانه ای به نظرم مياد
حالا نظر دوستان کرکر عزيز رو ميخواستم بدونم که چه روشی رو واسه حفاظت برنامه پيشنهاد ميکنن
برنامه با .net نوشته شده
و روی سيستم بسته نصب ميشه و فقط هم روی اون سيستم بايد کار کنه
من دارم رو يه پروژه کار ميکنم که حفاظت برنامه برام خيلی مهمه
اين برنامه همراه سخت افزار فروخته ميشه
يعنی اينکه يه mini pc هستش که روش windows 7 embeded نصب ميشه و فقط همين برنامه.
توی صحبت هايی که با بعضی از دوستان داشتم به اين نتيجه رسيديم که بهترين راه اينکه توی خود برنامه يه کد سخت افزاری واسه همون دستگاه بزاريم و کامپايل کنيم.
که روی سيستم ديگه اصلاً باز نشه. چون تعداد فروش اين سيستم انقدری زياد نيست مشکلی پيش نمياد.
حالا مشکلی که برام پيش اومده update کردن برنامه هستش.
اين برنامه هر چند هفته يک بار online update ميشه و توی update فايل اصلی برنامه رو مجبوريم عوض کنيم، چون function های جديد نوشته ميشن و ...
يعنی با اين کار اون کد سخت افزاری که با برنامه کامپايل شده از بين ميره
يه پيشنهاد ديگه اين بود که function ها رو بايد update بشن رو بريزيم توی dll و اونا رو update کنيم که فايل اصلی update نشه.
ولی به چند دليل شدنی نيست.
اول اينکه تمام کار اين برنامه همون function ها هستن، يعنی هر کسی ميتونه import کنه و ...
دوم اينکه اگه خود فايل اصلی نياز به update داشت چی؟
يعنی اگه از همون روش کد سخت افزاری استفاده کنم بايد واسه هر مشتری يه update پک جداگانه بنويسم و بزارم رو server که کار احمقانه ای به نظرم مياد
حالا نظر دوستان کرکر عزيز رو ميخواستم بدونم که چه روشی رو واسه حفاظت برنامه پيشنهاد ميکنن
برنامه با .net نوشته شده
و روی سيستم بسته نصب ميشه و فقط هم روی اون سيستم بايد کار کنه