ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سؤالاتي درباره ي RFM12
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.

مي خواستم اين ماژول رو بگيرم ، چندتا سؤال برام پيش اومد. ( تو انجمن سرچ زدم Wink )
1- جايي براي اتصال آنتن روي اين ماژول نديدم !! داستان چيه ؟!
2- اگر ميشه بهش آنتن وصل كرد ، چه نوع آنتني هست ؟
نوع تلسكوپي جواب مي ده ؟؟
3-آخره سر كسي اين رو راه اندازي كردهه ؟؟
4- خيلي دوست دارم بهش ور برم ... Wink

پيشاپيش ، ممنونم از جواب هاتون ...
يا علي.
سلام دوست عزیز

[تصویر:  1130003-310-large.jpg]
دو تا پد بالا که پین هدر نداره پد آنتنه

آنتن هم برای فرکانس 433مگاهرتز میتونی یه تیکه سیم 17.5 سانتی متری استفاده کنی ( برای محاسبه طول دقیق از فرمول لاندا چهارم استفاده کن)
البته آنتن تلسکوپی با همین اندازه هم جواب میکه یا اینکه از آنتن های مخصوص 433مگاهرتز استفاده کن
[تصویر:  EXC806SM.jpg]

مرسي ...

راستي ،‌پايه ي نگه دارنده ي آنتن رو چكارش كنم ؟
نحوه ي اتصال آنتن به اون 2 پد به چه شكله ؟ ( تو اين زمينه هيچ تجربه اي ندارم ! )
بعد فرمول محاسبه ي طول آنتن مگر لاندا ،‌دوم نيست ؟!

يا علي.
اکه میخوای سیم یا آنتن تلسکوپی استفاده کنی مستقیما به اون پدی که به زمین وصل نیست (فکر کنم پد پایینی باشه از رو عکس) لحیم کن . در غیر اینصورت از سوکت BNC برای آنتن استاندارد استفاده کن که زمین رو به بدنه سوکت و آنتن رو هم به مغزی وصل کن ، پیشنهاد من اینه که همون از یه تیکه سیم استفاده کنی تو این رنج توان ،زیاد تاثیر نداره

در مورد آنتن هم برای آنتنهای تلسکوپی یا مشابه (به این دسته از آنتنهاآینه ای هم میگن ، اگه اشتباه نکرده باشم) لاندا چهارم هست، فکرکنم
توضیحات دوستمون درسته اما اگه یه ذره آنتنش کوچیک تر باشه یا نازک باشه یا جنس سیم مناسب نباشه تو کیفیت آنتن دهی خیلی تاثیر گذار میشه
با سلام

با مراجعه به لینک زیر یک آموزش مفید در رابطه با کار این میکرو ها خواهید یافت

http://www.5volt.ir/avr/avr_learn/70-%D8...M12BP.html