ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تواناترین زبان برنامه نویسی دنیا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان HappyClap
من یک سوال داشتمExclamation
دوستان عزیز من تا حد نسبتا خوبی زبان های برنامه نویسی C وVBمیدانم اما من می خواهم توی یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشم و برای یادگیری اون وقت زیادی را صرف کنم تا در اون بهترین بشم اما نمی دونم چه زبانی را انتخاب کنم من میخوام زبانی را که یاد میگیرم آینده داشته باشه ویادگیری اون ارزش داشته باشه و پس از یادگیری اون وقتم را هدر نداده باشم
دوستان من به دنبال زبان برنامه نویسی هستم که قویترین وبهترین زبان برنامه نویسی در زمینه ی طراحی وساخت برنامه های کاربردی تحت سیستم عامل باشد وبتوان با اون برای سخت افزار های دیگر مثلا موبایل نیز یرنامه های کاربردی وحتی سییستم عامل طراحی کرد ودر زمینه ی نت نیز قدرت فوق العاده ای داشته باشه
دوستان من کل اینترنت روبرای پیداکردن جوابم گشتم به یه نتایجی هم رسیدم اما من یک جواب قاطع وصریح می خوام البته این رو هم میدونم که هر زبان را بهر کاری ساختندپیشنهاد خودم زبان زبان C#است درباره ی اون اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم زبان آینده داری باشه ولی من به هر حال نظر شما رو میخوام چون میخوام زبانی که در اون حرفه ای میشم را با دقت انتخاب کنم
لطفا نظر خود را بدهیدWinkWinkWink
با تشکرHeart 017
سلام
به نظر من سی شارپ بهترین و کامل ترین زبان هست
از اين جور بحث ها زياده هيچوقت هم به نتيجه نميرسه... اگه به اين جور مطالب علاقه مندی کمی سرچ کن موارد زيادی تو فروم های مختلف پيدا ميکنی
(۲۹-آبان-۱۳۹۰, ۱۸:۳۱:۱۶)مرد یخی نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز من تا حد نسبتا خوبی زبان های برنامه نویسی C وVBمیدانم اما من می خواهم توی یک زبان برنامه نویسی حرفه ای بشم و برای یادگیری اون وقت زیادی را صرف کنم تا در اون بهترین بشم
در کل برنامه نویسی بخشهای مختلفی داره که توسط زبانهای مختلف شما میتونی اون کارو انجام بدی که این بخشها مجزا از همدیگه هستن
1.برنامه نویسی سیستمی
2.برنامه نویسی دسکتاپی
3.برنامه نویسی گرافیکی
4.بازی سازی
5.برنامه نویسی دیتابیسی
6.برنامه نویسی سخت افزار
7.برنامه های تحت شبکه
8.برنامه های تحت وب
و....
برای کسب مهارت در هر کدوم از این قسمتها زمان زیادی لازمه و اینکه شما نیازی به یاد گیری همه اینها ندارین
پس
اول نیازتونو مشخص کنین
تو بازار کار ایران دیتابیسی حرف اول رو میزنه و تحت وب
نقل قول: اما نمی دونم چه زبانی را انتخاب کنم من میخوام زبانی را که یاد میگیرم آینده داشته باشه ویادگیری اون ارزش داشته باشه و پس از یادگیری اون وقتم را هدر نداده باشم
شما اگه روند برنامه نویسی رو یاد بگیری با هر زبان برنامه نویسی میتونی برنامه بنویسی وقتی شما شروع به یاد گیری میکنین اولین زبانی رو که یاد میگیرین باهاش برنامه بنویسین شاید 3-5 سال طول بکشه چون شما در این مدت یاد میگیرید
اصول برنامه نیسی چی هست
چطور یه برنامه رو تحلیل کنین
تقسیم بندی کنین
چطور پیاده سازی کنین
و در نهایت چطور دیباگ و کامپایل کنین
اما
زبان دوم رو تو 3 ماه یاد میگیرین زبان سوم تو 2 ماه چون شما اصول برنامه نویسی رو بلدین کافیه قواعد و ساینتکسهای زبان جدید رو یاد بگیرین تا بتونین باهاش برنامه بنویسین
نقل قول: دوستان من به دنبال زبان برنامه نویسی هستم که قویترین وبهترین زبان برنامه نویسی در زمینه ی طراحی وساخت برنامه های کاربردی تحت سیستم عامل باشد وبتوان با اون برای سخت افزار های دیگر مثلا موبایل نیز یرنامه های کاربردی وحتی سییستم عامل طراحی کرد ودر زمینه ی نت نیز قدرت فوق العاده ای داشته باشه
قدرت زبان برنامه نویسی به این بستگی داره که نظر شما از قدرت کار با سخت افزار هست-تعامل یا سیستم عاملهای دیگه هست-یا قابلیتهایی هست که اون زبان در اختیار شما قرار میده
معمولا c++ برای سخت افزار و تعامل با سیستم عاملهای دیگه خوبه ولی شما اگه بخواهین یه برنامه تجاری و دیتا بیسی بنویسین با c++ کار اشتباهی هست چون تا وقتی که زبانهایی مثل c#-delphi وجود داره نوشتن یک چنین برنامه ای با c++ اشتباس
برای تحت وب اول php بعد asp.net گزینه های عالی هستن و اینکه کار با asp.net در وحله اول از php اسونتره ولی اگه جایی گیر کنی که asp.net راح حلی برای اون نداشته باشه باید کلی گرفتاری بکشی که اون مشکل رو حل کنی ولی php این طور نیست شاید همه چیز به صورت ویزارد یا 4 خط کد براتون وجود نداشته باشه ولی همیشه یه چیزی برای حل مشکل هست(این تجربه شخصی خودم از چند سال کار با asp.net بوده)
برای این قابلیتهایی که در نظر دارین جاوا هم گزینه خوبیه ولی یاد گیری اون زمان زیادی میطلبه و بیشتر برای اپلیکیشنهای تحت سرور خوبه و همین طور هم گزینه های جایگزین بهتری برای اون وجود داره

به نظر من اگه تحت وب رو هم در نظر داری c# رو انتخاب کن اگه تحت سیستم عامل در نظر داری delphi رو انتخاب کن
دلفی برای نوشتن برنامه های دیتابیسی و امنیتی میشه گفت جزء بهترین گزینه هاست
و برنامه نویسی موبایل تحت
اندروید
ویندوز موبایل
ای میت
ای فون
رو پشتیبانی میکنه
نقل قول: دوستان من کل اینترنت روبرای پیداکردن جوابم گشتم به یه نتایجی هم رسیدم اما من یک جواب قاطع وصریح می خوام البته این رو هم میدونم که هر زبان را بهر کاری ساختندپیشنهاد خودم زبان زبان C#است درباره ی اون اطلاعات زیادی ندارم اما فکر میکنم زبان آینده داری باشه ولی من به هر حال نظر شما رو میخوام چون میخوام زبانی که در اون حرفه ای میشم را با دقت انتخاب کنم
C# زبان خوبیه مثال و اموزش رو نت در موردش زیاده که برای شروع یک زبان برنامه نویسی بهترین شرایط هست
البته بعضی مواقع به مشکلات خنده داری هم بر میخوری مثلا بعد 2-3 سال یهو مشتریت زنگ میزنه که برنامه فلان بخش ارور میده و کار نمیکنه باید 4 خط کد رو دست بزنی درست بشه
انتخاب با خوته زیاد رو این موضوع حساس نباش
من با زبانهای مختلف کار کردم
برنامه های تحت سیستم عامل رو با دلفی
و برنامه های تحت وب رو با asp.net و (c#)مینویسیم
و اگه چیزی باشه که این زبانها نتونن اون کارو برام انجام بدن قطعا زبان دیگه ای رو یاد میگیرم