(۰۴-دى-۱۳۹۰, ۱۴:۴۸:۰۲)ha_60 نوشته است: [ -> ]من الان فایرفاکس ۵ دارم و هست!
سلام.
هادی جان اینو ببین.
ie9 دارم.
البته تو فایرفاکس چک کردم دیدم.
ولی خوب مشکل رو حل کن. چون میدونی که ie پرطرفدارترین برازره ( الآن دعوا میشه سر این جمله ).
ie6 رو خیلی از سایت ها دیگه پشتیبانی نمی کنن میکرو سافت هم کلی هزینه کرده برای از بین بردنش
پرطرف دار ترین هم نیست (به گزارش نرم افزارهای اماری سرور) البته ۱۰ -۲۰ درصدی هم که کامپیوتری نیستند استفاده می کنن هنوز که مخاطب ما به حساب نمی یان
سلام.
(۱۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۹:۲۶:۱۳)ha_60 نوشته است: [ -> ]ie6 رو خیلی از سایت ها دیگه پشتیبانی نمی کنن میکرو سافت هم کلی هزینه کرده برای از بین بردنش
پرطرف دار ترین هم نیست (به گزارش نرم افزارهای اماری سرور) البته ۱۰ -۲۰ درصدی هم که کامپیوتری نیستند استفاده می کنن هنوز که مخاطب ما به حساب نمی یان
ie6 کدومه عزیز من. من ie9 دارم.
بعد هم کی گفته ie دیگه کاربرد نداره. این جوری مشکلو از سر خودت وا نکن هادی. خودتم خوب میدونی که برازره پیش فرض ویندوز ie هست و درصد بالایی از مردم از ie استفاده میکنن.
به عکس زیر توجه کن. برای اواخر سال 2011 هست.
فکر کردم ۶ رو می گی
چک می کنم ببینم مشکلش چیه
درست شد
برنامه نویس فکر کنم با خانومش دعواش شده بود یه تیکه از CSS رو هارد کد کرده بود تو php خدا برای هیچ خونه واده ای نخواد
ولی ۲ تا پیشنهاد یکی اینکه اگه مانیتورت پهنه که الان تقریبا همیه اینجورین از روش قدیمی برای دیدن پست ها استفاده کن (کاربری --> تنظیمات) اینجوری عکس می یاد سمت راست و ارتفاع صفحات کمتر می شه
دوم هم اینکه از قالب فیسبوک استفاده کن تا تمام پهنای مانیتورت رو استفاده کنه
سلام.
بازم واسه من نیومد.
با تعویض تم هم نیومد.
سلام واسه من هم پيشنهاد به گوگل نمياد.
كلا اين امكان رو برداشتين؟
مثل اینکه برا من درست شد(البته در فایرفاکس ... اونروز هم با IE8 و فایر فاکس امتحان کردم که نشد اما امروز ...)