ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خواهش می کنم کمکم کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من می خوام یه برنامه بنویسم که یه لامپ رو از طریق کی بورد کنترل کنه. مثلا با زدن دگمه 1 لامپ روشن و با زدن 0 لامپ خاموش شه. برنامه به زبون
c++ و با visual studio 2010 هست. خواهش می کنم هر کس هر کمکی از دستش برمیاد انجام بده. خیلی ممنون می شم.
سلام.
یعنی با یه مدار بیرون کامپیوتر در ارتباطه ؟
خب باید از پورتها استفاده کنی و اطلاعات بفرستی.
سلام
با داشتن آدرس هر پورت ميتونين باهاش ارتباط برقرار كنين.
مثلا آدرس lpt پورت موازي توي رنج 0x378 تا 0x037f هست . براي نوشتن و خوندن از پورت هم يه pdf براتون گذاشتم . يه تيكه از كتاب آقاي جعفر نژاد قمي هست .
در ضمن براي پيدا كردن آدرس ديگر پورت ها ميتونين از device manager استفاده كنين . توقسمت پورتها ، روي پورت مورد نظر دوبار كليك كنين و در تب resource ميتونين آدرسشو پدا كنين .
سلام.
می خوام از یه پورت com استفاده کنم. ببخشید علی جان تو فایلی که شما فرستادید برای تابع outp از دو تا متغیر استفاده کرده که یکی شماره پورته و دیگری مقداری که در پورت نوشته می شه. سوالی که دارم اینه که مگه نگفتید از آدرس پورت باید استفاده کرد پس چرا برای پورت متغیر تعریف کرده؟
سلام دوست عزيز
اميدوارم تاخيرم در جواب دادن رو رو حساب بي توجهي به سوال شما نذارين.Shy يه مقدار سرم شلوغ بود ( و هستBiggrin) .
به هر حالدر مورد اون دوتا متغيير : به جاي اولي آدرس پورت رو و به جاي دومي داده اي رو كه ميخواين به آون پورت بفرستين ، قرار بدين
التماس دعا
سلام دوست عزیزم
برای اینکه شما بتوند یه لامپ رو خاموش و روشن کنید به یک سخت افزار هم نیاز دارید
تا بتونید با دادن دستور به اون رله مربوطه را قطع یا وصل کنید
اگه اونو دارید دستورش راحته برای ارسال دستور
اینطور عمل کنید
یه کنترل mscom به پروژه اضافه کنید
و یه دکمه هم رو فرم بزارید
داخل دکمه اینو بنویسید
mscomm1.comport=1
mscomm1.setting="9600,n,8,1"
mscomm1.portopen=true
بعد از این تنظیمات
میتونید با یه دکمه دیگه ععدد رو ارسال کنید
mscomm1.output=="1"
که میتونید عدد رو باینری یا روشهای دیگه ارسال نمایید
اما اگه سخت افزار ندارید اون یه بحث دیگه داره باید یه سخت افزار هم طراحی بفرمایید
پاینده باشید