سلام دوستان عزیز من در باز کردن فایل pdf در ویژوال به مشکل برخوردم فایلم دارای پسورده که میخوام از طریق کد نویسی پسوردش رو بزارم و بازش کنم نمیدونم چیکار باید بکنم ؟
اگه یک نمونه برام بزارید ممنون میشم
این سوال منهم هست ولی کار به پسوردش ندارم
میخواید داخل برنامه باز بشه یا خارج از برنامه؟
شما به این صورت میتونید هر فایلی رو با هر برنامه باز کنید (خارج از برنامه)
کد:
Shell "C:\Program Files\Adobe\Reader 9.0\Reader\AcroRd32.exe c:\book.pdf",vbNormalNoFocus
روش خوب دیگری برای باز کردن pdf داخل برنامتون استفاده از webbrowser هست. کامپوننت microsoft internet control رو اضافه کنید و کد زیر را بنویسید.
c:\book.pdf هم آدرس فایل pdf روی سیستم یا وب
کد:
WebBrowser1.Navigate "file://c:\book.pdf"
ممنون از شما اما من میخوام علاوه بر باز شدن برام یه کلمه خاص هم جستجو کنه و نتیجه رو برام ارسال کنه می شه همچین کاری کرد البته متون انگلیسی رو میشه اما فارسی رو مطمئن نیستم نظر دوستان چیه
گل پسر این او سی ایکسی که معرفی کردم خیلی کامل هست و امکاناتی مثل Search Text , OCR و ... هم
داره شما عجالتا یه وقتی بزارید دانلودش کنید ان شاالله که جواب می گیرید
البته برای سرچ فارسی فکر کنم باید نوع PDF شما طوری باشه که بشه به Text فارسی تبدیلش کرد و بعد داخل اون
جستجو کنید در غیر اینصورت ممکن نیست.
داداش گلم لینکش بازنشد من میخوام بدونم کد نویسی پسوردش چطوری خیلی نیازش دارم ممنون میشم برام یک اوسیایکس بزاری .
باسپاس فراوون .
داداش گلم لینکش بازنشد من میخوام بدونم کد نویسی پسوردش چطوری خیلی نیازش دارم ممنون میشم برام یک اوسیایکس بزاری . ضمنا داخل خود وی بی باز بشه نه خارجش .
باسپاس فراوون .
دوستای خوبم
چند وقته که توی برخی تاپیک ها وقتی پاسخ رو ارسال می کنیم باز هم دوستانی که سوال پرسیده بودن ، سوال رو تکرار می کنن و یا با داشتن راه حل کلی حاضر نیستن کمی وقت بزارن و طبق همون راه حل کارشون رو حل کنن بلکه به اصطلاح لقمه رو حاضر و آماده می طلبن!!!
من هم در حد سواد و وقتی که دارم حاضرم به دوستان کمک کنم اما انتظار دارم کمی وقت بزارید و جستجو کنید، مثلا اگه این لینک خرابه، اسم OCX که مشخصه گوگل هم که هست!!
اگه وقت و حوصلهی کافی ندارید من کمتر از شما دارم!!
اون OCX رو هم چون دیدم خیلی کارآمد هست
اینجا آپلودش کردم باشد که لذت ببرید.