سلام .
مداری دارم که ریسیور hs0038a2 داره و اطلاعاتو به میکرو میفرسته. ولی کمی که ریموت رو از ریسیور فاصله میدم اطلاعات اشتباه ارسال میشه. آیا نویز داره؟ طبق دیتا شیت ریسیور از خازن 4.7 میکرو فاراد و مقاومت 100 اهم و مقاومت بالاکش استفاده کردم.
یاشاسین
احتمالا یه نور مادون قرمز دیگری هم در محیط وجود داره ...
سعی کن در یک محیط تاریک هم امتحانش کنی و ببین باز هم همونجوری میشه!!
در ضمن بهتره که برای مدار مادون قرمزت از 555 استفاده کنی تا فرکانسش مختص همون مدارت باشه و مادون قرمزهای دیگه روش تاثیر نذاره < * / * >
----------------------------------------------------------------------------
کسی که وجدانش پاک باشد , همیشه شادمان است (مثل فرانسوی)
نرخ ارسال پایین تری رو آزمایش کردید؟
فرکانس کریر رو همانند ریسیور انتخاب کردید؟
تو جایی که هستم نور دیگه ای نیست. البته از لحاظ فرکانسی کنترلش کردم که فقط بتونه تقریبا با همون ریموتم کار کنه و فرکانس ریموتهای دیگه روش تاثیر نذاره.
نرخ ارسال رو 1200 هست . در واقع همون baud rate.
منظورت از فرکانس کریر رو نمیفهمم.
رسول جان در مورد 555 بیشتر توضیح میدی برام؟ چیزی که من دارم فقط داره دریافت میکنه ولی تو فواصل مختلف اشتباه داره. راستی بعدش وقتی میدونم مثلا 32 بیت ارسال میشه این بیتها انگار باز هم ادامه داره چه طور میتونم بهش بفهمونم بیتهای بعد از 32 رو دیگه نگیره؟
تنک یو از برو بچ....
مدارتون رو قرار میدادید بهتر بود.
نکنه مستقیم وصل کردید به TX , RX بدون مدولاسیون.
555 یکی از روش ها برای تولید سیگنال حامل(کریر).
فرکانس کریر سنسور گیرنده شما 38KHZ هست.
یعنی پیام باید روی این سیگنال سوار بشه.
راستی خیلی خوب بود یک پست ایجاد میکردید و نتایج کار رو هم مینوشتید در پایان یک مقاله میشد. و اگر دوست داشتید در سایت قرار می دادید، تا دیگران هم استفاده کنند.
سلام هنوز دارم ازش باگ میگیرم آماده شد حتما یه پست میزارم.
ببین کریر رو میتونی مفصل توضیح بدی من هیچی نمیدونم از عکس چیزی نفهمیدم.
مدار ریسیور رو تو پیوست ببین. همینطوری بستم به pin.d2 وصل کردم. مقاومت optional رو 47 کیلو گذاشتم.
راستی درباره 555 اگه مدار نمونه ای داری که با ریسیور بکار رفته برامون بذار.
فعلا.....
مدار گیرنده که مشکلی نداشت مدار فرستنده رو قرار ندادی. مثل همیشه
اجازه بدید ابتدا این رو تصحیح کنم که این سنسوری که در گیرنده استفاده می کنید یک دیکودر و با فتو دیود یا فتو ترانزیستور فرق میکنه. این دیکودر ها انواع مختلفی دارند. اختلاف ها در نوع زاویه دید و از اون مهم تر فرکانس کاریشونه.
برای این که داده ها توسط نور زیرقرمز ارسال بشود باید از مدولاسیون استفاده کنیم.
اگر پرتو زیر قرمز با فرکانس مخصوص این دیکودر ارسال بشه در خروجی دیکودر(البته باید دیتا شیت رو مجدد نگاه کنیم کلی دارم میگم) سطح منطقی یک داریم و اگر پرتوی وجود نداشته باشد یا با فرکانس این دیکودر یکی نباشد سطح منطقی این دیکودر صفر می شود. این کار برای ارسال داده ها واجب.
پس فراموش نکنید دیکودر وجود یا نبود زیرقرمز رو تشخیص نمیده بلکه وجود سیگنال زیرقرمز با فرکانس مخصوص به خودش رو تشخیص میده.
حالا 555 رو که میشناسید یک تایمر که میشود فرکانس های مختلف و قابل محاسبه ای رو در خروجیش به دست آورد. که در مدار فرستنده کاربرد داره و اسمش در مدار ما، اوسیلاتور کریر(حامل) همون فرکانسی که قرار دیتای ما روش قرار بگیره. به این صورت که هرگاه دیتا 1 منطقی، این فرکانس روی LED فرستنده ما قرار بگیره. و هرگاه دیتا 0 منطقی LED خاموش بمونه.
چطوری؟
باید یک گیت AND با دو ورودی تهیه کنید. یک ورودی به پایه TX میکرو وصل می کنیم و ورودی دوم هم به خروجی 555 که از قبل فرکانسش رو تنظیم کردیم وصل میکنیم. حالا کافیه خروجی AND که یک سیگنال مدوله شده است و قابل فهم برای دیکودر ماست، رو به LED فرستنده وصل کنیم.
راستی دیکودر شما فرکانس 38KHZ رو دیکود میکنه.
من دیتاشیتش رو دیده بودم نوشته بود 800bps میتونه ارسال کنه. پس نرخ ارسال رو از 1200 به 600 یا 300 کاهش بدید.
سلام.
ببین من دارم با ریموت آماده کار میکنم. و فرستنده ای ندارم فقط میخواستم سمت گیرنده یا همون دیکودر نویز رو کم کنم. این که الان چیزی جلوش نیست تو فواصل مختلف اشتباه داره حالا اگه چیزی بیاد جلوش که دیگه هیچی. حالا نمیدونم باید رو برنامه میکرو بیشتر کار کنم یا نیاز به گذاشتن قطعه برای تقویت گیرندگی اون ریسیور سه پایه دارم؟
از جوابت ممنونم....