ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل کار با ابزار Tree View
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همگی دوستان عزیز
مشکلم رو با طرح یه مثال توضیح میدم
وقتی برنامه رو اجرا می کنم به طور پیش فرض یک تب با نام New DataBase 1 ایجاد میشه ... حالا می خوام وقتی که بر روی گزینه New از گروه Category کلیک می کنم بتونم یه زیر منو به منوی اصلی URL Bookmark اضافه کنم.
اسم این زیر منو رو در پنجره Add New Category رو Barnamenevis انتخاب می کنم و با زدن دکمه Ok این اسم رو به عنوان زیر منوی URL Bookmark به منوم اضافه می کنم ... تا اینجا برنامه ام بدون هیچ مشکلی کار میکنه و زیر منوی مذکور به منوی اصلی تب New DataBase 1 اضافه میشه ... حال این بار بر روی گزینه New از منوی File کلیک می کنم و یه تب جدید به نام New DataBase 2 ایجاد می کنم و مانند قبل این بار یک زیر منو به اسم مثلا Google به منوی اصلی تب New DataBase 2 اضافه می کنم ... این عملیات هم در تب New DataBase 2 بدون هیچ مشکلی اجرا میشه ... اما مشکلم از اینجا به بعد هستش ... یعنی وقتی که از تب New DataBase 2 به New DataBase 1 سوییچ می کنم و می خوام یه زیر منو به نام مثلا Yahoo رو به منوی اصلی URL Bookmark تب New DataBase 1 اضافه کنم ... اما این زیر منو در منوی اصلی تب New DataBase 1 اضافه نمیشه بلکه در منوی اصلی تب New DataBase 2 اضافه میشه در حالی که من در تب New DataBase 1 هستم
این مشکل در تب های بعدی که ایجاد می کنم هم وجود داره ... یعنی وقتی تب New DataBase 3 رو ایجاد کنم و بعد از اون بخوام زیر منوهایی رو به منوی اصلی تب های New Data Base 1 و New DataBase 2 اضافه کنم در منوی اصلی New DataBase 3 اضافه میشه
نمونه برنامه رو هم براتون قرار دادم
[attachment=6943]
کسی نیست کمکم کنه ؟؟؟
دوستان خواهش مي كنم كمكم كنيد
سلام این مثال از Tree View کارتو راه می ندازه.

TreeView