۱۶-آذر-۱۳۹۰, ۱۵:۵۶:۱۸
سلام بر همگی استادان عزیزم من یه مشکل برام پیش اومده برنامه من که ( با ویژوال بیسیک 6 نوشتم ) قبلا با بانک اطلاعاتی اکسس استفاده می کرد . حالا اون را به اسکیول سرور تبدیلش کردم . همه چیز خوب کار می که فقط یه مشکل اساسی وجود داره . من در برنامم از یه دستور اسکیول استفاده می کنم که در اکسس به خوبی کار می کنه ولی در اسکیول در فیلدی که متغیر رشته ی آن بیشتر از 10 کارکتر بشه دیگه جواب نمی ده ولی در اکسس این مشکل وجود نداره و برنامه به خوبی جواب میده
این دستور اینه که وقتی در یک تکس باکس (Text6.text) بخشی از یه متن را بنویسیم اون کلمه را از داخل متن جملات پیدا می کنه
دستور من اینه
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM book WHERE matn LIKE'%" & Text6.Text & "%'"
Adodc1.Refresh
به نظر شما اساتید مشکل کجاست که فقط فیلد هایی که مقدار آنها از nvarchar(10) کمتر باشه جواب میده و مثلا روی nvarchar(20) جواب نمی ده . باید در SQL SERVER 2005 تغییری بدهم و یا در جای دیگر
اگه میدونید کمک کنید . باتشکر از همه ی اساتید
این دستور اینه که وقتی در یک تکس باکس (Text6.text) بخشی از یه متن را بنویسیم اون کلمه را از داخل متن جملات پیدا می کنه
دستور من اینه
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM book WHERE matn LIKE'%" & Text6.Text & "%'"
Adodc1.Refresh
به نظر شما اساتید مشکل کجاست که فقط فیلد هایی که مقدار آنها از nvarchar(10) کمتر باشه جواب میده و مثلا روی nvarchar(20) جواب نمی ده . باید در SQL SERVER 2005 تغییری بدهم و یا در جای دیگر
اگه میدونید کمک کنید . باتشکر از همه ی اساتید