ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل عجیب در اجرای دستور Like در SQL
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر همگی استادان عزیزم من یه مشکل برام پیش اومده برنامه من که ( با ویژوال بیسیک 6 نوشتم ) قبلا با بانک اطلاعاتی اکسس استفاده می کرد . حالا اون را به اسکیول سرور تبدیلش کردم . همه چیز خوب کار می که فقط یه مشکل اساسی وجود داره . من در برنامم از یه دستور اسکیول استفاده می کنم که در اکسس به خوبی کار می کنه ولی در اسکیول در فیلدی که متغیر رشته ی آن بیشتر از 10 کارکتر بشه دیگه جواب نمی ده ولی در اکسس این مشکل وجود نداره و برنامه به خوبی جواب میده
این دستور اینه که وقتی در یک تکس باکس (Text6.text) بخشی از یه متن را بنویسیم اون کلمه را از داخل متن جملات پیدا می کنه
دستور من اینه

Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM book WHERE matn LIKE'%" & Text6.Text & "%'"

Adodc1.Refresh

به نظر شما اساتید مشکل کجاست که فقط فیلد هایی که مقدار آنها از nvarchar(10) کمتر باشه جواب میده و مثلا روی nvarchar(20) جواب نمی ده . باید در SQL SERVER 2005 تغییری بدهم و یا در جای دیگر
اگه میدونید کمک کنید . باتشکر از همه ی اساتید
کسی بلد نیست جواب بده . بس شما که هیچی بلد نیستید چرا سایت راه اندازی می کنید
Exclamation
برو بچ وی بی احتمالا سرشون شلوغه.
ببین از تعریف فیلدت مطمئنی که چه سایزی براش گذاشتی؟
دستور درسته اگه دستور کل ساب رو بزاری بهتره.
یه بار تو خوده sql یه کوئری بزن ببین درست کار میکنه؟

سلام
فکر کنم برو بچ وی بی خیلی سرشون شلوغه چون حدود یکساله کسی بلد نیست جواب سئوال من را بده ؟؟
این که از سر شلوغ هم به رده !!!؟؟؟
(۱۹-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۷:۱۱)sepahbod نوشته است: [ -> ]سلام
فکر کنم برو بچ وی بی خیلی سرشون شلوغه چون حدود یکساله کسی بلد نیست جواب سئوال من را بده ؟؟
این که از سر شلوغ هم به رده !!!؟؟؟
مهندس
از جواب دادن به سوالات شما پولی به کسی نمیدن یا اجباری وجود نداره که حتما کسی جواب بده اینجوری نیست که همه اینجا بی مشکل باشن و کارشون فقط جواب دادن به سوالات باشه
اینجا هر کی به اندازه وقتش یا حوصلش جواب میده و انتظاری هم از کسی نداره

ظاهرا کدتون درسته ممکنه اشکال از جای دیگه باشه
با حرف جناب parviz2012 هم موافقم

با سلام
احتمالا مشکل یونیکد باشه
شما اینطوری هم امتحان کنین :
کد:
Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM book WHERE matn LIKE N'%" & Text6.Text & "%'"
اگه بازم جواب نداد همون قسمت از پروژتونو جدا کنین بذارین اینجا تا بشه بهتر راهنمائی کرد .