خیلی ممنون از راهنمائی های خوبتون.
قبل از همه پیشنهاد می کنم یک بار دیگه پست اول من رو بخونید لطفا
نقل قول: تا اینجاش همه چیز خوبه تا اینکه زمان آمادگی گاوهای ماده برای لقاح می رسه! تو این زمان خانم گاوه
با جفتک بارو انداختن آمادگیش رو نشون می ده!
البته تقصیر شما نیستا کلا تو فرهنگ ما جا افتاده که می گیم آهو خانم و آقا گاوه!!!
نقل قول: بهتره سنسور به پای جلوی گاو وصل بشه به قسمت بالایی پاش تا زیاد تغییر نکنه بعد باید آقا گاوه یکم راه بره تا میزان تغییرات ثبت بشه این تغییرات به عنوان نویز ثبت میشه و مد نظر قرار نمی گیره حال دیگه دستگاه گیرنده وقتی گاو داره راه میره چیز خاصی نمایش نمی ده وقتی گاه می خواد کارو شروع کنه ... باید بپره که تغییرات زیادی رو ثبت می کنه که دستگاه الارم میده که ارشاد بیاد دیگه دیگه ...
گاو ماده زمانی که آماده لقاح می شه می پره بالا و همون روز دامپزشک مقداری اسپرم از بانک مخصوص گاوهای نژادبرتر
آماده کرده و لقاح مصنوعی انجام می ده. در حقیقت گاوهای نر قبل از اینکه به یک سالگی برسن می رن کشتارگاه و طویله
یک محیط کاملا زنانه است!!
نقل قول: درمورد ارسال (بستگی به اون طویله یا چمنزاری داره که دارن توش میچرن داره ) ولی وی تونی از فرستنده FM استفاده کنی که بصورت i2c اطلاعات می فرسته
http://roboeq.com/modules.php?op=modload...ink&cid=81
اون لینکی که گذاشتی واقعا مفید بود، خیلی خیلی ممنون از لطفت.
نقل قول: یاشاسین
به به ... میبینم که نیاز به یه دامپزشک دارین
راه های مختلفی برای تشخیص وجود داره
راه الکترونیکیش سخته و راه های خیلی آسون تر هم وجود داره!!
بهترین راه اینه که یه ماده رنگی (ترجیحا پودر رنگ باشه) رو طوری داخل یه دستمال یا چیز مشابه (ابتکاری) قرار بدی و اونو ببندی به پشت گاو ماده (طوری که وقتی دستتو بزنی روی اون دستت رنگی بشه) ...
اینطوری اگه گاو نر بپره , زیرش رنگی میشه و شما می تونین براحتی تشخیص بدین که کدوم گاو نر این کار رو کرده!!
البته این روش من در آوردی نیست و در بسیاری از گاوداریهای پیشرفته خارجی انجام میشه ....
این روش فقط برای تشخیص میتونه مناسب باشه ...
چوخ ممنون رسول جان
اما متاسفانه شما هم قضیه رو برعکس برداشت کردید!
نقل قول: اما اگه زمان انجامش براتون مهمه و ... بهترین راه استفاده از دوربین مدار بسته هستش < * * * >
برای ما زمان آمادگی گاو ماده مهم هست.
اما در مورد دوربین چون خودم تو کار دوربین هستم اولین گزینه ای که پیشنهاد دادم استفاده از دوربین بود که الان هم داریم
انجامش می دیم، ولی به نظر خودم استفاده از یک برد فرستنده دقیق ترین روشه ضمن اینکه می تونه اطلاعات مهم دیگه ای
مثل بیماری یا وزن و دمای بدن و ... رو هم به ما بده که در آینده ازش استفاده کنیم.
الان به چند تا لينک بر خوردم فکر می کنم اینها مناسب باشن تا نظر دوستان چی باشه:
يک تاپيک مفيد در مورد شتاب سنج
داخل تاپيک بالا لينک
فروشگاه اين سنسورها معرفي شده بود که اطلاعات دقيق تري در مورد شتاب سنج بهم داد
با مطالعه مشخصات سنسورهاي اين ليست و راهنمايي دوستان در تاپيک بالا به نظرم اومد ADXL330 گزينه مناسبي
باشه. در اين صورت لطفا در مورد چگونگي استفاده از اين سنسور ( طراحي مداري کوچيک که داخل يک
دستبند نصب بشه) راهنمائيم کنيد.
البته ظاهرا نحوره نصب چه از نظر جهت ضربه و شتاب و چه از نظر ميزان سفتي اون تاثير زيادي در خروجي شتاب سنج داره
در اين صورت آيا ساخت يک دستبند براي گاو زبون بسته عمليه؟