ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد ای سی بافر 74hc573
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان من توی ربات مسیریابم برای تبدیل انلوگ به دیجیتال از ای سی بافر74hc573 استفاده کردم میخاستم بدونم این ای سی خوب هست یا نه؟
یه کسی یهم میگفت این ای سی اتوماتیک سنسورها رو کالیبره میکنه
این حرف درسته؟
ممنون میشم زود جواب بدید
(۲۱-آذر-۱۳۹۰, ۰۰:۴۵:۱۹)sizanjavad نوشته است: [ -> ]سلام دوستان من توی ربات مسیریابم برای تبدیل انلوگ به دیجیتال از ای سی بافر74hc573 استفاده کردم میخاستم بدونم این ای سی خوب هست یا نه؟
یه کسی یهم میگفت این ای سی اتوماتیک سنسورها رو کالیبره میکنه
این حرف درسته؟
ممنون میشم زود جواب بدید

مگه خروجی DAC رو به چی وصل کردی که بافرش کردی ؟؟
در مورد اون حرف : آخه دوستِ من یه خورده روش فکر کن چه جوری ممکنه
چطوری باید کالیبره کرد؟
باید پتانسیومتر وصل کنم؟
پتانسیومتر رو به چه پایه ای وصل کنم؟
(۲۱-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶:۳۸)sizanjavad نوشته است: [ -> ]چطوری باید کالیبره کرد؟
باید پتانسیومتر وصل کنم؟
پتانسیومتر رو به چه پایه ای وصل کنم؟
دوست عزیز مدارتو بذار تا ببینم میتونم کمکتون کنم
بفرمایید اینم مدار
سلام دوست عزيز
ورودي بافرت رو از گيرنده ميگيري؟
اگه از گيرنده ميگيري ، فكر كنم متوجه منظورت شدم كه چيكار ميخواي بكني. شما ميخواي يه فيد بك از گيرندت بگيري و يه چيزي شبيه به صفحه كليد ماتريسي درست كني ، يعني براي پيدا كردن خط تك تك فرستنده ها رو روشن كني و اگر گيرندش سنس كرد پس خط زير اون سنسوره. درسته؟
اگه درسته كه بايد بگم روش جالبيه. چون ديگه فرستنده هاي ديگه توش نقشي ندارن و فقط فرستنده همون ستنسور فعاله و دقت كارو بالاتر ميبره .
درضمن يه پيشنهاد دارم اونم اينه كه براي اينكه بخواين قشنگ كاليبره بشه بهتره گراند فرستندههاتونو به يه منبع كلاك با يه فركانس مشخص وصل كنين تا ازون طرف با يه فيلتر ميان گذر بتونين دقيقا ir فرستندتونو سنس كنين و نور محيط هيچ تاثيري روي خروجي فيلترهانزاره.
در كل خيلي از اين روش خوشم اومد .Clap
یعنی نیاز به پتانسیومتر نداره؟
کارایی این ای سی بافر مثل اپ امپ هست؟
خوب جواب میده؟
سلام
نه نياز به پتانسيومتر نداره . گيرندتونو مستقيم به بافر وصل كنين . توضيحات دقيق ترو توي اين تايپيك كه توسط آقا حامد داده شده ببينين .
من مقاومت بالا کشنده رو به گیرنده ها وصل کردم بعد دادم به بافر میخاستم بدونم چه مقاوتی واسه این کار خوبه؟؟؟؟؟
من 10 کیلو وصل کردم خوب جواب نداد